Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ness00

moja zona po slubie nie chce seksu

Polecane posty

jesteśmy 15 dni po slubie a jeszcze nie doszło do stosunku, dodam ze jest dziewicą. Chodzilismy ze sobą 2 lata cierpliwie czekałem bo naprawdę ją bardzo kocham, ale teraz sam nie wiem co będzie. Lubi być dotykana, całowana, sama mnie tez przytula ale nie dochodzi do stosunku bo ona się wycofuje. wychodzi do łazienki, przerywa, zabiera moje rece, co mam robic?

Gość gość
Seksuolog

ona nie pojdzie, mówi ze nie ma problemu tylko potrzebuje czasu

Gość gość
A mówi ile czasu? Wiesz, że póki małżeństwo nie jest skonsumowane, wg prawa ciągle nie istnieje?

Gość gość
Dziewictwo nie ma nic do rzeczy. Może ma kompleksy, a może jest aseksualna.

nie mówi kiedy będzie gotowa. Słysze "nie teraz", albo "źle się czuje musze iść do łazienki". Obchodze się z nią delikatnie, chce mieć kiedyś dzieci a sam niestety ich nie stworze

Gość gość
Najprawdopodobniej jest aseksualna i Cie oszukuje. Możesz unieważnić małżeństwo, chyba że chcesz być frustratem albo zdradzać żonę. Jest tutaj wielu takich jak Ty, tyle że oni czekają tutaj nie kilka dni, ale kilkanaście lat. Albo więcej. Seks mieli tylko po to, aby spłodzić dzieci. Ona ma gdzieś Twoje potrzeby, zrobi z Ciebie zboczeńca, który myśli tylko o jednym, a to Ty jesteś normalny. Zaproponuj wizytę u seksuologa, miała czas już 2 lata, Cie zwodzi. Jak będzie kręcić, uciekaj, bo zmarnujesz sobie życie. Aseksy, to egoiści.

Gość gość
Przed ślubem ci nie dała to po ślubie tym bardziej albo z niej taka dziewica

Gość Mar626
Witaj ale ty musisz być naiwny nie bzykac przed ślubem za dwa miesiące rozwód ty to z pisu jesteś

Gość gość
Może się zaspokaja sama.

Gość gość
Boi się ciąży, albo nie jest dziewicą?

Gość gość
dziewice czy nie dziwewice, jak czytam te tematy czy slysze wsrod ludzi, ze baba nie chce seksu... po co wy sie w zwiazki pakujecie? ja sobie nie wyobrazam sie miec seksu w zwiazku. jakas przerwa, bo cos - ok, ale zeby w ogole?? :o jestem kobieta i sobie NIE WYOBRAZAM. brak zwiazku (w moim przypadku) = brak seksu, ale zeby zwiazek = brak seksu to nie :P

Gość gość
Sexu nie ale kase pewnie ciegnie konkretnie albo non stop okres ma

Gość gość
Niech powie Ci konkretnie kiedy będzie gotowa i zagroź jej, że jeśli nie, to unieważnisz to małżeństwo.

powiedziała że chce tylko jednego i jej nie szanuje, a to nie prawda! czekałem i nie nalegałem na seks przed slubem i zawsze byłem delikatny żeby nic ja nie bolało, a ona ma jakieś uprzedzenia i ucieka

Gość gość
Wiej i nawet się nie oglądaj, dostaniesz unieważnienie małżeństwa i zacznij od nowa, póki czas.

Gość gość
uniewaznij malzenstwo , inaczej będziesz się z taka mordowal cale zycie. 2 lata byliście ze sb i nie uprawialiście sexu? chore!

Gość gość
Do ślubu czekałeś i ona śmie Ci powiedzieć, że myślisz tylko o jednym? Ona jest aseksualna i już się nie zmieni. Na czym polega wasz związek? Pewnie Ty masz zobowiązania jako mąż i mężczyzna? Po ile macie lat?

wszystko inne gra, ale jestem heteroseksualnym mężczyzną i potrzeba mi czegoś więcej niż przytulanie i buzi i do spania. Tak było przez 2 lata. Mówi, że też chce być ze mna bliżej ale musze jej dać czas

Gość gość
Ale na co czas? 2 lata to mało? Taki kit Ci wciska? Jest jakaś super religijna? Z jakiego domu pochodzi?

Gość gość
Daje 1/10 bo historia nie możliwa A jeśli możliwa to albo ty jesteś c/i/p/a i nie masz charakteru albo twoja kobieta jest chora.

Gość gość
A ja ci współczuję wszystkich otrzymanych odpowiedzi w tym temacie. Pytasz debili, dewiantów i zboków i takie odpowiedzi otrzymałeś. Na ten temat to powinieneś porozmawiać z żoną.

Gość acordeon
Po ślubie wiele się zmienia.

Gość gość
''Słysze "nie teraz", albo "źle się czuje musze iść do łazienki" TO ZACHOWANIE JEST DELIKATNIE MÓWIĄĆ DZIWNE. Co ona robi w tej łazience??...21:24 pewnie rozmawiał z nią o tym setki razy i jak widać nie otrzymał żadnej odpowiedzi poza cytowanymi, więc desperacja przywiodła go tutaj ;-)

Gość gość
Myslala przed slubem ze chce i moze a jak doszlo co do czego to spanikowala.tak jak ja myslalam przed slubem ze chce dzieci, a teraz na mysl o ciazy i porodzie robi mi sie niedobrze, bo ze tak powiem juz czas najwyzszy i wszyscy naciskaja.Zal mi jej, widac uczuciowa, pragnela milosci, a tak naprawde bezwarunkowa milosc nie istnieje.23 lata to przepiekny radosny wiek, lepiej jeszcze nikogo nie poznac, bujac sie z psiapsiolami po klubach i podkochiwac w piosenkarzach i aktorach, a nie utknac w szara rzeczywistosc.chodziliscie na nauki przedmalzenskie?tam wciskaja ze seks to podstawa malzenstwa,mozna byc egoista, bokserem i wziasc slub dla pieniedzy ale sprawy lozkowe musza byc w porzadku Porozmawiaj z nia, bo mimo ze to absurdalne ze p....nie to jakby podpisanie dokumentu, ale prawnie tak, moze byc wolna i nic nie robic wbrew sobie, ma 23 lata i zycie przed soba

Gość gość
A propo, 15 dni to co to jest, jakby bylo ponad miesiac to juz by mozna sie czepiac.moze ma dni plodne i chce nacieszyc sie mezem a nie od razu pakowac w wymioty, opuchlizne i wrzask noworodka.wez pod uwage ze o ile fla ciebie szybka ciaza.to wygrana w totka, to dla niej niekoniecznie juz teraz

Gość gość
Wez prosze pod uwage ze chyba nie kazda kobieta chce zaciazyc zaraz po slubie.moze te 2 tyg to akurat wypada.jestes gotowy juz teraz zaraz zeby zostac ojcem?

Gość Cloud_Dancing
Jesteście tacy młodzi...ona ma tylko 23 lata a Ty zamiast ją naciskać, pitolić o dzieciach spędź z nią miły wieczór...stwórz romantyczny nastrój,może jakieś smakołyki, pobudzający zmysły film.. zapal świece, puść w tle delikatną muzykę, zatańczcie, tulcie się, szepcz jej do uszka jak ją bardzo kochasz, jaka jest dla Ciebie ważna, jedyna wspaniała, jest twoim marzeniam, dotykaj,pieść...i może wtedy, powoli przełamiesz jej strach. Najważniejsza jest rozmowa, zapytaj czego tak naprawdę się boi...

tyle że ona nie pozwala się nawet dotknąć po miejscach intymnych, mnie też tam nie dotyka. Chyba nie sprawia jej to przyjemności. Tak chodziliśmy na nauki, jest religijna. Byłem cierpliwy, myslalem ze po slubie się zmieni a ona ma opory.