Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ness00

moja zona po slubie nie chce seksu

Polecane posty

obawiam się ze romantyczny nastrój nic nie da i zwieje do łazienki. Wstydzi się nagości i jedyne co widziałem to piersi, nie pokaze się naga u dołu, gasi swiatlo, zakrywa się. Uwielbia się tulić i calowac NIC poza tym.

Gość Cloud_Dancing
Może problem tkwi głębiej. Może ktoś ją skrzywdził albo prościej...tak została wychowana...jak znam życie w jej domu rodzinnym ''te '' tematy były tabu a seks brudny , miejsca intymne tejemne i wstydliwe rejonyktóre należy kryć...jeśli moje obawy są słuszne to wyuzdanego seksu mieć z nią raczej nie Będziesz.

hmm.. jej rodzice sa białym malzenstwem od ilu lat nie wiem, a skąd to wiem? Mają osobne pokoje, nie układa im się najlepiej wiec może to miało wpływ.... ale ona jest czuła i okazuje ze mnie kocha tylko ma blokade

Gość Cloud_Dancing
To miało o ogromny jeśli nie kluczowy wpływ...mając taką wiedzę jescze zastanawiasz się dlaczego ona ma podejście do takich spraw? przecież to w domu rodzinnym obserwujemy pierwsze relacje międzyludzkie, to jak odnoszą się do siebie nasi rodzice, czy okazują sobie miłość. Ona ma w głowie zakodowany ten obraz a Ty musisz pokazać jej, że można inaczej...

Gość Cloud_Dancing
Czulość, szacunek ok...ale Ciebie chyba nie interesuje białe małżeństwo? ;-) Ona jest na dobrej drodze by w takim stanie pozostać.

Gość gość
"tyle że ona nie pozwala się nawet dotknąć po miejscach intymnych, mnie też tam nie dotyka. " A przed ślubem się dawała?

Gość Cloud_Dancing
nie chcę być złośliwa ale tu piszesz o 15 dniach a w innym temacie o siedmiu miesiącach o ślubie. Jaka jest wreszcie prawda? a może to jednak provo?

Gość gość
Cloud_Dancing serio :)? Może więcej takich ma problem. :) Ale dwa lata być z kimś, ożenić się z nim i nago go nie widzieć ni razu to ja gratuluję. Dziewictwo dziewictwem, ale bez przesady. To jak kupowanie kota w worku i to dosłownie. Nawet bez obejrzenia.

Gość Artur1234
Do autora tematu. A nawet jeśli dojdzie do tego seksu. I co z tego ? Jaki on będzie ? Na odwal się ? Da Ci i będzie po strachu ? A co ze spontanicznością ? Co z magią i szaleństwem w łóżku ? Czasami dzikim seksie gdy oboje nie możecie się doczekać ? Ty pewnie o tym marzysz jako zdrowy facet a i tak nigdy tego nie dostaniesz. Człowieku. Jak najprędzej bierz rozwód jeśli chcesz mieć zdrową psychikę przez resztę życia i nie stać się życiowym frustratem.

Gość gość
Cloud_Dancing ha ha ha faktycznie :D. Chłop się doliczyć nie może ile jest po ślubie :) A może tamten temat założył z wyprzedzeniem i już wie że za 7 nadal ze skonsumowania małżeństwa będą nici :D

Gość Cloud_Dancing
23:29 Tyż prowda ;-) teraz to już pewnie nic nie napisze ;-)

Gość gość
Autorze ile jesteś po ślubie? 15 dni czy 7 miesięcy? A może dziewice cię kręcą i tak zakładasz takie tematy.

Gość gość
A może mu było wstyd się przyznać że nadal aż tyle miesięcy a tu nic.

Gość gość
Może to ten Michał od dziewic, tyle,że złagodził ton w nowej odsłonie,hm

Gość gość
Cloud_Dancing tutaj pewnie nie napisze :). Ale zmieni nick i założy kolejny temat. :D. Tym razem będzie po 3 miesia

Gość gość
23:32 No nie wiem. Ten drugi temat założył dzisiaj. Liczył, że nikt się nie połapie?

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
23:32 Ale czego tu się wstydzić. Forum jest anonimowe. Chyba że zmyłki robi by go nikt nie rozkminił, nikt ze znajomych w życiu realnym :)

Gość gość
23:33 możliwe. Jak temat spadnie bez echa to ciężko wyłapać że coś takiego było. Pewnie nie sądził że przyjdzie Cloud_Dancing i mu go wygrzebie z konta :D

Gość Cloud_Dancing
Wszystko jest możliwe. Na tym forum nie zdziwi mnie już nic ;-) Miałam szczere intencje aby pomóc autorowi ;-) ale jak i na forum tak i w życiu realnym ,cenię szczerość. ;-) Jest to zasadnicza różnica doradzić świeżo poślubionemu młodemu mężowi a mężowi żyjącemu od siedmiu miesięcy w celibacie ;-)nie licząc dwóch lat ;)

Gość gość
W zasadzie jeśli to prawda cała ta sytuacja to ciekawe czy ta jego żona się onanizuje. Bo jeśli nie to na bank nie lubi seksu.

Gość gość
Tak rozumiem bo wyszła za bankomat a seks to z każdym może uprawiać.

Gość gość
Cloud_Dancing nie musisz się tłumaczyć ja wszystko rozumiem :) żeby pomóc to trzeba mieć autentyczne dane :) jak pomagać to szczerze albo w cale :D

Gość gość
Swoją drogą ciekawe czy to prowo, dewiant czy chłop ma naprawdę problem.

Gość gość
Kto się w tych czasach żeni bez seksu... seks jest ważny w związku... ; / Unieważnij to małżeństwo i znajdź sobie normalną babe.

Gość Cloud_Dancing
Dokładnie ;-)

Gość gość
Haha, autor troll zniknął, bo został zdemaskowany. Kto normalny wymyśla takie prowokacje? Nie szkoda na to czasu?

Gość gość
Pewnie to prowokacja była, ale takie kobiety naprawdę istnieją. Moja eks też chciała czekać z seksem do ślubu (wychowanie w katolickiej rodzinie i te sprawy). Początkowo byłem mocno zakochany, to nie zwracałem na to uwagi. Dość późno przejrzałem na oczy, bo dopiero po roku związku, no ale lepiej późno niż wcale. Podejrzewam, że z takimi kobietami nawet po ślubie nie ma mowy o seksie, jedynie w celach prokreacyjnych. Bo niby co ten ślub zmienia. Jak kobieta jest wcześniej oziębła, to dalej taka pozostanie.

Gość gość
Tak wyprostowując to fachowo nazywa się to stwierdzenie nieważności małżeństwa, zajmuję się tym od lat z licznymi sukcesami na terenie całej Polski kontakt pogorzelscy.pl .