Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko kaszle w nocy.co robic?

Polecane posty

Gość gość

Moja 2,5 latka od 2 tyg strasznie kaszle w nocy.Dzis kaszlala godzine pozniej spala ze 2 godz bez kaszlu i odnowa.Kaszel jest mokry.W dzien zakaszle tylko pare razy.Ma zatkany nis ale kataru nie ma i chrapie troche.Bylam u laryngologa i on twierdzi ze wszystko jest ok .Migdalki nie powiekszone.Dostala zyrtec i zel do nosa.Mija tydzien a poprawy nie ma .Moze ktoras z mam miala podobny problem i cos doradzi.Pokoj przewietrzony mokre reczniki rozwieszam kaloryfer skrecam i dalej to samo...

Gość gość
Wybierz sie do pumunologa. Taki kaszel może być oznaką astmy.

Gość gość
Moja 2-latka miała ostatnio to samo. Co chwilą kaszel w nocy. Ciężko bylo mi określić czy to suchy czy mokry, ale podaławalam jej supremin na kaszel i tantum na gardło. W ostateczności kupiliśmy Po 4 dniach nawilzacz powietrza, który włączamy tylko w nocy i już po 2 dniach jak ręka odjal, żadnego kaszlu. Więc tak jak podejrzewałam miałam za suche powietrze w mieszkaniu, też wietrzylam wcześniej w pokoju, ręczniki kładłam ale to za dużo nie dało. Więc polecam kupić dobry nawilzacz, dla takiego malucha takie suche powietrze w ciepłym pokoju, może powodować właśnie taki kaszel,jak nie potem choróbska z antybiotykiem. Pozdrawiam

Gość gość
nawilzac powietrze i robic inhalacje!

Gość gość
uczulenie na roztocza z pościeli.

Gość gość
Moze na tle nerwowym?

Gość gość
co robić krok pierwszy: zejść z kafeterii :O

Gość gość
Tu autorka dziekuje za rady. Bede probowac wszystkie i zagladac tu moze akurat jakas rada okaze sie bezcenna

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Jak już jest źle w nocy to ja daję krople sinecod. Z tym że one są na kaszel suchy ale działają rewelacyjnie. Mają ta sama substancję czynną co supremin ale nie wiem czemu ale na córkę w nocy supremin nie działal a sinecod tak. A osluchowo jest czysto ?

Gość gość
petit drill syrop

Gość gość
jutro go kupie bo mam dosc tego kaszlu.zawsze pomafa

Gość gość
Odrobaczyc

Gość gość
Owin ja w koc I wystaw na chwile do okna by powietrza sie nalapala daj sie napic cieplej cherbaty. Mojemu dziecku pomaga

Gość ploudka
poszłabym z tym do lekarza, mojej małej też kaszel się nasilał w nocy, nei było spania, tylko ten suchy kaszel, lekarz zapisał nam inhalacje z budixonu neb, pięknie się wszystko uspokoiło, mała mogla przespać w końcu noc, jeszcze mamy kilka dni się inhalowac

Gość gość
Mój pediatra zawsze powtarzał, że jak dziecko kaszle w nocy to jest zapalenie. I zawsze było. Dodam jeszcze, że mam dziecko, które do 4 roku życia potrafiło mieć 3 razy w roku zapalenie płuc

Gość ilizzi
jak kaszel się tak długo utrzymuje to może zapytajcie o skierowanie na rentgena, u nas przy takim kaszlu okazało sie ze to niedoeczone zapalenie oskrzeli, chociaz osłuchowo nic nie było słychać, młody dostał antybiotyk, potem się ten kaszel trochę ciągnął ale po inhalacjach z budixonu neb jak ręką odjął, dobrze na niego to podziałało, nie musiałam w niego pakować kolejnych syropów których i tak jjuż nie chce nawet pić

Gość gość
Fosidal