Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mobbing

Polecane posty

Gość gość

Musze sie z wami podzielic swoja historia od pol roku pracuje w firmie w ktorej w zasadzie pracuja sami mezczyzni jestem jedna z 2 koboet w firmie na samym poczatku wedrowaly w moja strone rozne nieprzyjemne odzywki i zaczepki ktore lekcewazylam albo obracalam w zart po jednej z imprez firmowych w firmie pojawila sie plotka jako bym miala miec romans z szefem i od tego momentu zrobilo sie nie ciekawie faceci z mojej firmy jawnie zaczeli mnie obmacywac klepac po tylku czy lapac za piersi. Swoim wygladem i zachowaniem nawet nie prowokuje praca na produkcji wiec chodze w brudnym wyciagnoetym dresie w pewnym momencie kierownik zaczal mnie do siebie przywolywac ale za kazdym razem gdy podchodze rzuca tekstem klekaj gowniaro i rob laske tego typu odzywek jest mnustwo ostatnio na przerwie uznal ze jako kobieta powinnam sniadanie jesc na dworze ze nie zasluguje na miejsce przy stole bo faceci sie gniota jestem w trakcie poszukiwania nowej pracy ale na poczatku zawsze oferuja najnozsze stawki a sama sie utrzymuje i musze placic za mieszkanie spora sume z tych nerwow zaczelam cierpiec na bezsennosc i miewac stany lekowe zaczelam brac leki na uspokojenie ale prawie nie pomagaja co w tej sytuacji zrobic?

Gość gość
Znajdź inną robotę nie warto robić dla złych ludzi. Niektórzy ludzie są chamscy do końca życia.