Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop wywalaniu cycow matek karmioacych na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Czy tak ciezko sie zakryc?cHYBA WAM TO FARJDE SPRAWIA z cycami oblesnymi na wierzchu?

Gość gość
Idz być trollem gdzie indzuej.

Gość gość
tak jest, dopieprzać im mandaty po 500+, chciała bachora to niech małpisko siedzi w domu i go karmi, albo w krzakach żeby nie odpierać innym apetytu wyglądem swoich wymion

Gość gość
Bo to sa nawiedzone mamuśki .

Gość gość
ale jaki to problem sie zakryc? nie kazdy ma ochote patrzec na wielkie cieknace mlekiem cyce. takie kobiety nie maja wstydu.

Gość gość
Dlaczego trollem? Ma rację. Można i trzeba karmić dyskretnie w miejscach publicznych, a nie wszem i wobec wywalić wszystko na wierzch. To, że któraś jest matką karmiącą, nie uprawnia jej do zachowywania się, jakby wszystko było jej wolno.

Gość gość
tak ciężko ci łeb odwrócić? Tak, ciężko się zakryć i dla dziecka to tez nieprzyjemne jeść ze szmatą na głowie

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputrrze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email http://lukaszpawlowski.getleads.pl/bezinwestycji-33661/

Gość gość
ale jaka szmata na glowie. wystarczy sie sie odwrocic zakryc .

Gość gość
Są biustonosze i bluzki dla karmiących piersią, więc dziecko mie musi "jeść ze szmatą na głowie", żeby było dyskretnie. A nie kazać wszystkim "łeb odwracać". Z jakiej racji wszyscy mają się dostosowywać do jakiejś maDki bez krzty kultury?

Gość gość
gość dziś Jaka szmata ? kobiet która karmi jest jakaś ułomna ? nie potrafi robić tego dyskretnie ?

Gość gość
Popieram. Ostatnio do moich teściów przyjechał przyjaciel meza z żoną, siedzimy wszyscy przy stole, jemy a ona jakby nigdy nic podnosi bluzke i wywala cyca, siedziala akurat Na przeciwko mojego męża, w****ilam sie na to i tak się spojrzałam na nią ze następnym razem wstala od stolu i poszla karmić na kanapę. Ona wykladala tego cycka jak to dziecko tylko zaczynalo marudzić (czyli co ok 30 min) i jeszcze się cieszyla ze cycem można wszystko załatwić. Strasznie to bylo irytujące.

Gość gość
ja jak widzę a widzę bardzo rzadko karmiącą mamę to się odwracam po prostu Uważam że te co tak ryja drą szukają po prostu taniej sensacji I za grosz w was taktu i ogłady , ale jak to mówią jak ktoś się kur.......wą urodził to kanarkiem nie zdechnie :-)

Gość gość
Tyle lat żyję na świecie, mieszkam w jednym z największych miast Polski i tylko jeden jedyny raz widziałam kobietę karmiącą piersią w miejscu publicznym. Gdzie wy, do jasnej ciasnej, widujecie te wywalone cyce matek karmiących?

Gość gość
Tez sie zastanawiam gdzie Wy te c**i widzicie. Ja ostatnio rok temu w przychodni widzialam dziewczyne karmiaca piersia, nie przygladalam sie, oburzona nie bylam

Gość gość
Ja też nie widuje tych matek karmiących. Poza tymi w rodzinie, nie widziałam żadnej matki karmiącej, czy w restauracji czy gdzieś indziej. Więc te matki jednak muszą karmić dyskretnie, skoro aż tak się w oczy nie rzucają. Jakiś troll założył temat, a i sam temat na siłę rozdmuchiwany na cały kraj.

Gość gość
w go sciach np. jaki to problem wzisc dziecko powiedziec przepraszam ide do 2 pokoju nakarmic dziekco. a nie cyc nie kazdy ma ochote na to patrzec.

Gość gość
19.01 To nie patrz. Nikt ci głowy na siłę nie trzyma, żebyś nie mogla wzroku odwrócić.

Gość gość
Karmilam ale nigdy w onstentacyjny sposób. Zawsze szukałam ustronnego miejsca gdzie nie będę narażona na spojrzenia ludzi- a i oni nie będą narażeni na takie widoki. W gościach zawsze zmykalam do jakiegoś pustego pokoju. Dlaczego? Bo to była moja intymna sprawa. A mój biust mimo że wtedy pełnił inna funkcję nadal pozostawał moim biustem. Też mi się nie podoba gdy kobiety nachalnie do maja się w tym temacie swoich praw

Gość gość
to co mam odwrocic sie jak siedzi obok mnie lub na przeciwko.aha to wszyscy goscie przy stole powinni sie obrocic do niej plecami bo hrabianka karmi.

Gość gość
19.14 No nie przesadzaj. Niech nakarmi. Nie ubezpieczenia ci przecież. Nie mieszkasz z nią na stałe.

Gość gość
*ubędzie

Gość gość
No jasne bo przecież jak jest matką to może wszystko . Wywalać cycki przy obcych czy zmieniać osrana pieluchę w restauracji . Ja ostatnio widziałam taka akcje nad morzem . Promenada , duzo ludzi i matka z 3 dzieci która karmiła 3 łatkę . Baba siedziała na ławce i jadła loda a dziecko stało i ssalo pierś. Bluzka rozpięta i 2 piesi na wierzchu. Zero wstydu z jej strony. Ja z swoją rodziną siedziałam obok na ławce i mimo tego .ze jestem matka i sama kp kilka miesięcy to myślałam ze rzygnę .

Gość gość
19:13 Normalne podejscie ;) sama mam podobne. Jestem za kp, ale nie znaczy to ze mam zmuszac wszystkich do takiego widoku i rowniez ja sie nie chce z piersiami wystawiac na spojrzenia innych. Wszystko mozna zrobic z dyskrecja i kultura!

Gość gość
Też się zastanawiam gdzie te trolle widują te hordy karmiących kobiet w przestrzeni publicznej. Jedyne karmiące jakie widziałam w życiu to dwie koleżanki (każda u siebie w domu) i raz kobitka w przychodni - utuliła malucha po szczepieniu. Z igły widły, naprawdę.

Gość gość
Dziwne ze nie ma takiego oburzenia na chlopow sikajacych gdzie popadnie, tych na pewno widzialam wiecej niz kobitek kp w miejscu publicznym

Gość gość
gość wczoraj Facet sikający gdzie przy ulicy jest tak samo obleśny jak baba która wywala cyca.

Gość gość
Nigdy w życiu nie widziałam matki eksponującej na ulicy swoje piersi podczas karmienia dziecka, za to codziennie w okresie letnim widuję piersi wyłażące z ogromnych dekoltów. STOP DUŻYM DEKOLTOM NA ULICY!!!!

Gość gość
gość wczoraj Hahahahahaha, chodzi tylko o to, że siedziała na przeciwko Twojego męża :D

Gość gość
Troll sam sobie odpisuje i zachwala swoje wpisy, a wy się podniecacie. to ten sam zbok od badania ginekologicznego przy mężu. Wyluzujcie