Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzuciła mnie z dnia na dzień...i nie znam powodu

Polecane posty

Gość gość

Wszystko było pieknie,czas tak cudwonie przy niej upływał.Piękna,z ambicjami,mądra zyciowo-wszyscy koledzy mi jej zazdroscili. Zakochałem się po uszy,potem przerodziło się to w miłość przynamniej z mojej stroby. Wczoraj na spacerze powiedziała że musimy się rozstać,żebym poszukał sobie kogoś innego i że życzy mi szczęścia. Jestem załamany nie wyobrażam sobie życia bez niej... Pisać,dzwonić,dobijać się? to na nic.nie wiem sam co mam robić od tygodnia nie wychodze z domu,siedze na l4 i jestem w depresji :(

Gość gość
od wielu dni już zauważyłem że traktuje mnie jak kolege i odwołuje spotkania tłumaczać sie projektami w pracy :(

Gość gość
Pewnie ma innego na dwa fronty jechała

Gość gość
na 100 ma kogoś na boku a ciebie nie chciała dobijać i ci nie powiedziała

Gość gość
wnioskując po opisie tej pani,nie dziw się ze kandydatów na twoje miejsce nie brakowało (y) i przynamniej w miare uczciwa jak odrazu Cie zostrawiła a nie oszukiwała przez kilka lat ;)

Gość gość
niekoniecznie ma innego,może poprostu się jej znudziłeś i woli skupic sie na sobie pracy czy tam studiach

Gość gość
Ta uczciwa bo szybo znalazła innego tak to by pewnie dalej w bambuko robiła

Gość gość
co to znaczy robic w bambuko tam u gory? w bambuko to by go robiła jakby z nim nie zerwała

Gość gość
up

Gość gość
W sumie racja szczera laska rzadkość

Gość gość
"Piękna,z ambicjami,mądra zyciowo-wszyscy koledzy mi jej zazdroscili." A odwrotnie? Jesteś piękny, z ambicjami, życiowo mądry i wszyscy jej ciebie zazdrościli? Wiem że nie wszyscy muszą dobierać się na zasadzie wzajemności bo przeciwieństwa też się przyciągają, ale ile masz zalet na tle takiej dziewczyny?

Gość gość
dobrze ci tam u gory ktos napisał. takie laski są przeznaczone dla ogarnietych zyciwowo kolesi czytaj. bogatych i nie dusigroszów ;) a nie dla kolesi uzalających sie na babskim forum

Gość gość
Uszanuj jej wybór i nie przesadzaj. Nie umrzesz bez niej. Życz jej szczęścia i zajmij się sobą.