Gość gość Napisano Luty 4, 2018 za miesiąc będzie dzień kobiet i zawsze najbliższym kobietą coś kupowałem orginalnego typu obrazki, wazoniki itp. z kosmetykami nie kombinowałem, bo ciężko trafić w gusta z właściwym zapachem. może ktoś poda fajny pomysł na oryginalny prezent i myślę, że ten temat będzie na czasie. pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidziorek 0 Napisano Luty 22, 2018 Zamówiłem zestaw prezentowy, ręcznik z haftem imienia oraz spersonalizowaną filiżankę do kawy. Myślę że będzie mega zadowolona. http://bajeranckie.pl/pl/p/Zestaw-prezentowy-dla-niej-dzien-kobiet/206 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Możesz an przykład kupic książkę. I napisać na pierwszej stronie jakąś fajną dedykację :) Poszukaj na inbook.pl, mają tam fajne ceny no i przesyłka Ci szybciutko dotrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Polecam słownik poprawnej polszczyzny do wspólnego studiowania w zimowe wieczory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Wibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wy zapomniały Napisano Luty 27, 2018 dzień kobiet to komunistyczne i szowinistyczne seksistowskie święto które należy WYMAZAĆ z kalendarza, MA BYĆ RÓWNOUPRAWNIENIE KOORFY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 wreszcie swoją kobietę zrobię w pupkę. ja tego nie lubię a ona bardzo pragnie i od dawna nalega. niech ma kobieta coś od życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 "dzień kobiet to komunistyczne święto" xxx urlop to też komun istyczne święto odkładaj browara i jutro zapiertalaj do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Kop w d**e. Vendetta ty k****. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 hehe. juz widze jak ci któras nadstawia gołą dooope a ty w nią kopiesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 gość dziś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Stojący fiut w kokardce:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 a dasz sobie rade z rozwiazywaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztof88w 0 Napisano Luty 28, 2018 Znalazłem coś takiego, zastanawiam się czy kupić to tylko dziewczynie czy ten prezent dla mamy też się nada? http://allegro.pl/dzien-kobiet-prezent-wieczna-zlota-roza-i7206098581.html Co o tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Porwij ją do aerotunelu w wielkopolsce. Będzie zaskoczona i zadowolona gwarantuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jackpotta Napisano Marzec 6, 2018 wiem co dostanę od mojego faceta :D bo sama go na to namówiłam, wybrałam sobie suszarkę do włosów babyliss tą z czujnikiem skanującym włosy, który sprawia ze włosy nie są przegrzewane, do tego będę miała bon do douglada na stówkę :) bo jest promocja w euro teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marixanna Napisano Marzec 6, 2018 A może rajstopy? Ja bym się ucieszyła z takiego praktycznego prezentu, tym bardziej, że wiosna za pasem i zaraz będziemy chodzić w sukienkach ;) Bardzo fajne mają w Gabrielli - koniecznie zajrzyj na ich stronę. Z nowośc***iękny jest model Nova. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Genix Napisano Marzec 6, 2018 Kobiety na ogół często mówią co jest im potrzebne.. wystarczy ich po prostu posluchac :) Moja siostra w tym roku dostanie prawo jazdy z dokumencika, takie kolekcjonerskie, bo sie miesiac temu poddala ze zdawaniem i pomyslelismy z ojcem że chociaz takie jej damy :P takze stary.. sam najlepiej znasz swoje kobiety i wiesz co im dac! Pomysl tylko chwile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2018 Jeśli Wasza dziewczyna, tak jak moja lubi gry komputerowe to może takie wspólne wyjście: http://vrproject.com.pl/voucher/? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2018 Dla mojej dziewczyny zamówiłem złoty elegancki zegarek, który mam nadzieję, że się spodoba. Dokładnie taki kupiłem: domczasu.pl/zegarki-lorus/19049-zegarek-lorus-damski-rg280lx9.html. Kobiety lubią błyskotki więc myślę, że to był dobry wybór! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Hildegard Braukmann ma teraz mocne rabaty - ogólnie zawsze zamawiam właśnie przy takich okazjach - kiedy odpalają promocje. Zresztą - my jesteśmy od dawna dogadani, że kupujemy prezenty praktyczne, a sprawdzone kosmetyki, właśnie takimi sprawdzonymi prezentami po prostu są. A co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Po chuj ci to jak i tak go nie kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Myślę, że wspólne wyjście, jakiś sentymentalny prezent np ramki z Waszymi zdjęciami czy perfumy powinny się sprawdzić. W ubiegłym roku od chłopaka dostałam perfumy z zapachowiec.pl bo wie że zawsze tam zamawiam i wie jakie mi się podobają. Każdy prezent od bliskiej osoby jest najlepszy, a najważniejsza jest pamięć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Może jakieś ładne skarpetki ? Nie będzie to drogi prezent ale praktyczny i wydaje mi się że odpowiedni na tą okazję :) Zobacz jakie ładne wzory są https://recenogi.pl/pl/p/Skarpety-damskie-motyw-folkowy-folk/385 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 ja swojej kupiłem maszyne do szycia, miałem kod rabatowy z łucznika i teraz zamawialiśmy akcesoria i jakieś dodatki dla niej i jak się zdziwiliśmy jak kod był nadal aktywny :D więc spieszcie się z zakupami, mam nadzieje ze komuś się przyda :) https://galerialucznik.pl/client-rebate.php?discount_code=367GS2 musieli sie w łuczniku machnąć i podali złą datę konca rabatu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamika 0 Napisano Grudzień 12, 2021 Znalezienie idealnego prezentu wcale nie jest takie proste jakby mogło się wydawać. Najgorsze co możemy zrobić to szukać pomysłu na ostatnią chwilę. Dzień kobiet będzie dopiero za jakiś czas, dlatego przed sezonem z pewnością znajdziemy ciekawe propozycje prezentów w bardziej atrakcyjnych cenach. Oczywiście wszystko będzie zależało w głównej mierze od potrzeb i oczekiwań, dlatego skorzystajmy ze swojej intuicji. Zawsze też możemy skorzystać z uniwerssalnych prezentów. Mogą to być piękne kwiaty, przykładowo róża wieczna - https://www.roseduchateau.com/pl/produkty/roze/roze-wieczne.html w bardzo ekskluzywnym opakowaniu. Same kwiaty są starannie dobierane więc otrzymamy produkt najwyższej klasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uulakita 0 Napisano Marzec 7, 2022 Kosmetyki to super pomysł na taki drobny upominek teraz ( już od początku miesiąca) w sklepie internetowym Eveline są super promocje na produkty do makijaży czy do codziennej pielęgnacji. ja sama też skorzystałam i zrobiłam większe zapasy, myślę, ze nikt nie pobije na ten moment ich cen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach