Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciliśmy od bratowej...przez 4 h jak byliśmy u nich dzieci oglądały TV

Polecane posty

Gość gość

To jest jakaś porażka...dzieci siedziały i ogładały TV!!!!

Gość gość
To wredna z ciebie ciocia skoro pojechalas tam i przez 4 godziny nie pobawilas sie z dziecmi... to jest jakas porazka.... !!!

Gość gość
Dokładnie . Wredna z ciebie c***a skoro nawet się z nimi nie pobawiłas. A czego sie spodziewałaś? Ze same będą czytać książki czy uczestniczyć w dyskusji z rodzicami???

Gość gość
a mnie wkurza ja odwiedzam znajomych to jest włączony telewizor no chyba przyszedłem pogadać a nie ogladac telewizje a oglądać to sobie mogę w domu do mnie jak ktoś przyjdzie w odwiedziny to mam wyłączony telewizor bo dla mnie gość mnie odwiedzający jest ważniejszy od telewizora do niektórych znajomych to przestałem to przestałem ich odwiedzać i są zdziwieni ze ich nie odwiedzam

Gość gość
Po wypiciu kawy mogliście wyjść z dziećmi na godzinny spacer. Zajęliście rodzicom czas przeznaczony dla dzieci, a bratowej nie wypadało Wam już podziękować za wizytę.

Gość gość
To faktycznie brat i bratowa są średnimi rodzicami. Jedno9 z nich powinnoi zająć sie gośćmi (Wami), a drugie dziećmi. :)

Gość gość
dziś no to masz takich znajomych co mają cię w d...., ja jak do kogoś przychodzę to albo jest wyłączone tv, albo włączone na muzycznym kanale i w tle leci muza albo przychodzę na film i wtedy siłą rzeczy jest wł. A co do autorki nie pomyślałaś może ze tv to był jedyny sposób byście mogli normalnie pogadać? A bratowa mogła odetchnąć i w spokoju napić się z wami kawy? Jak cię to tak raziło to trzeba było pobawić się z bratankami.