Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hydrakos

Ciaza

Polecane posty

Witam. Pare dni temu kochalem sie z dziewczyna i doszedlem w niej bez zabezpieczenia ;/ Wiem ze okres powinna miec 7 lutego a kochalismy sie bodajze 1 lutego ;/ Jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze ? Ona 18 lat bez dzieci Wybaczcie ze pytam ale martwimy sie ;D

Gość gość
Nooo bracie to wpadłeś- jeśli trafiliście w dni płodne co jest prawdopodobne-ale nie pewne, musielibyśmy wiedzieć czy twoja kobieta ma regularne cykle i jak długie. Powinieneś też wiedzieć że nie każdy cykl jest płodny- co oznacza że nie przy każdym występuje owulacja

Gość gość
Kolego bądz spokojny 7dni przed okresem twoja dziewczyna nie zajdzie w ciążę,są wtedy dni nie płodne.

Gość gość
Hej dziewczyny.Mam pytanie z którym nie umiem sobie sama poradzić.Współżyłam z partnerem sześć dni po zakonczeniu dni płodnych.Do tej pory cykle miałam jak w zegarku,a miesiaczke 5 dni.Teraz okres spoznił mi się 4 dni i trwał dwa dni...Czy to moze byc ciaza? Boje sie kupic test..

Gość gość
jeśli cykl się nie przesunął małe ale jeśli nastąpiło przesunięcie fazy dojrzewania pęcherzyka (ta faza może mieć różną długość) może zajść w ciąże. Pamiętaj, że nie dochodzimy w kobietach, które nie stosują antykoncepcji i z którymi nie chcemy być na stałe na dobre i na złe. Wyskakujemy i spuszczamy się na brzuszek