Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a dolegliwości w gardle.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chciałabym spytać, może ktoś coś doradzi. Na początku powiem że jestem w ciąży, 8 tydzień. Sama ciąża nie daje mi bolesnych objawów, wiadomo brzuch boli i piersi ale jest ogolnie spoko. Pisze z takim problemem : od kilku dni odczuwam przy polykaniu śliny i przy piciu jakby flegme w gardle albo podraznione. Byłam z tym u lekarza, zajrzał, nic nie widział, przepisał ziołowe tabletki na oczyszczanie wydzieliny. Ale narazie wstrzymuje się z nimi bo biorę witaminy od ginekologa. Te uczucie mam troszkę niżej niż to co widział. Więc dalej nie mógł spojrzeć. Spytam później ginekologa czy napewno mogę brać te wykrztusne tabletki. Moze polecacie coś naturalnego? Z góry dziękuję.

Gość gość
Jestem w 8tc drugiej ciazy. Chyba cie nie pociesze. W poprzedniej ciąży miałam tak do końca, minęło jak ręką odjąl po porodzie. Teraz mam znowu i rano czasami ja wymiotuje. W poprzedniej ciąży latalam po lekarzach ale nikt nic nie doradzał. Teraz traktuje to jak dolegliwość ciążowa. Zazdroszczę ze tylko to ci dolega. Ja mam wszystko co możliwe z objawów...

Gość gość
Gościu - dzięki za info. ojoj, to mam nadzieję że będą u ciebie mniejsze, że przejdziesz spokojnie :) To moja pierwsza ciąża, jest spoko, tylko to :(jest to naprawdę uciążliwe, chrycham żeby poszło w jedną lub druga stronę ale nic.

Gość gość
Ja tez. Z doświadczenia wiem ze po piciu dużej ilości wody trochę się przerzedzalo, za to przy słodkim było więcej...