Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zlikwidować rozszerzone naczynka na nosie?

Polecane posty

Gość gość

Po bokach nosa mam popękane naczynka. Co z nimi zrobić? Laser? Ile to kosztuje? Gdzie zrobić? U kosmetyczki?

Gość gość
Nic nie zrobisz a jak już to tylko na chwilę.

Gość gość
Up

Gość gość
pomocy!

Gość gość
Naczynka zamkniesz u kosmetologa. Ja mialam zamykane termokoagulacją rf, praktycznie bezbolesnie, zadnych strupkow, lekko opuchnieta skora, szybko wszystko wrocilo do normalnosci. Najlpsze urzadzenia do zamykania naczynek to Apilus i Biotronik, reszte mozecie dac sobie spokoj.

Gość gość
W Poznaniu naczynka zamkniesz w gabinecie Beauty Premium na os. Tysiaclecia 30 www.beautypremium.pl

Gość Pikutka
wiesz co, mogę ci polecić http://bienkowscyclinic.pl/. miałąm u nich robione laserem naczyńka, które pękły mi na płatkach nosa i na policzkach pod oczami. miałam zastosowany Cutera Excel V, którey jest obecnie najnowocześniejszym i najskuteczniejszym laserem naczyniowym w swojej klasie. ja jestem b.zadowlona z efektów , bo po 3 zabiegfach nie ma naczynek :)

Gość gość
Nie radzę iść do kosmetyczki tylko do lekarza. Mi pomógł Laser KTP, W CZS w Warszawie dałam zaledwie 400 zł i mam spokój. Radzę Ci działać szybko, zanim zrobią się większe.

Gość Mikawerwer
Polecam zamykanie naczynek laserem Alma harmony Dye-Vl w klinice Dr Legrand w Krakowie. Również miałam problem z popękanymi naczynkami na płatkach nosa. Zabieg laserowy okazał się bardzo skuteczny, po naczynkach nie ma śladu. Polecam!

Zamykałam naczynka na nosie laserowo po konsultacji z kosmetologiem. Miałam dwa zabiegi i efekt super! Z czerwonego nosa nic nie zostało :) Już nie męczę się z zakrywaniem naczynek podkładem. Polecam tę metodę, bo jest bardzo szybka i naprawdę działa. Zabieg robiłam w salonie laser care w Warszawie http://lasercare.pl/pl/zamykanie-naczynek-dla-kobiet.html