Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersią przyjemność seksualna

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że nawet co druga kobieta karmiąc piersią odczuwa przyjemność seksualną? Podobno jest to jedno z wiekszych tabu społecznych

Gość gość
Jakaś bzdura, nie wiem gdzie to wyczytałaś samotna hejterko z koziej wólki. Wyssałaś sobie pewnie z brudnego palucha chora kobieto

Gość gość
Bzdura. Powtarzasz bzdury.

Gość gość
Tak właśnie jest. Myślisz ze dlaczego teraz karmią coraz dłużej, niektóre nawet po kilka lat???? Bo podnieca je to i owszem jest to tabu. Brodawki są tak wrażliwe jak łechtaczka wiec jeśli mówią ze nic nie czuja a karmią tylko dla dziecka bo są takimi idealnymi matkami to kłamią.

Gość gość
19.59 Jasne. Wiesz bo karmilas tak?? Bzdura. Wymyśl jeszcze coś ciekawego, takie w stylu fantazy, jak ta twoja wypowiedź. Może pociągniesz jeszcze trochę to prowo.

Gość gość
Karmię i nie odczuwam tego w ten sposób. Prawie nic nie czuję, czasami ulgę gdy mam pełne piersi.

Gość gość
Ta.... Zwłaszcza na początku jak krew się leje ☺

Gość gość
To poczytaj temat pod spodem. Matka tygodniowego noworodka ma aż splaszczine brodawki i nie daje rady kp dłużej niż 10 min przez ból. Przyjemność super nie? Dla mnie kp też było bolesne na początku a potem irytujące Ale karmilam bp to najlepsze mleko. Przyjemność seksualną, dobre sobie. Jak Ci lekarz robi cytologie to też czujesz przyjemność seksualną?

Gość gość
Hahahahahaha glupszej wypowiedzi nie widziałam

Gość gość
Ja czułam. To było takie okropne!!! Nie potrafiłam tego znieść. Może to dlatego, że piersi są moją najsilniejszą strefą erogenną i drażnienie sutków w moment doprowadza mnie do orgazmu. No niestety, psychika mi siadła. Rozumiecie, przecież karmiłam mojego malutkiego synka... Nie wiem czy w ogóle da się opisać to jak się czułam. Jaka brudna, zła, kakbym była najgorszą matką. A przecież nie mogłam zapanować nad ciałem. Te emocje mnie wykończyły i po 3 miesiącach przeszłam na mm. Nieopisana ulga. Zastanawiałam się czy tylko ja tak miałam. Do tej pory sutki nadal były "nadwrażliwe", jeszcze na kilka dni przed drugim porodem. Bałam się karmienia. Strasznie. Przyszedł ból pogryzionych brodawek- płakałam, ale przynajmniej mnie to nie podniecało. W końcu się zagoiły, nadal karmię i te ruchy języczka nie robią na mnie wrażenia. Może mi przeszło, może utraciłam ten "dar" dochodzenia w minutę, a może po prostu byłam psychicznie przygotowana. Nie wiem. Ale jedno jest pewne. Ti cholerne tabu. Gdyby ktoś miał podobnie, dajcie znać.

Gość gość
Jesteś zboczona. Ruchy języczka? WTF?

Gość gość
Provo. Jakie ruchy języczka psychopatko? Karmiłas kiedykolwiek?:D

Gość gość
zaraz a te z kp do 6 roku zycia to też je boli ? masochistki ?

Gość gość
Wpiszcie sobie w Google "breastfeeding sexual arousal"i znajdziecie masę artykułów o tym, ze to zjawisko istnieje, tylko większość wstydzi się o tym mówić. Są nawet badania akademickie na ten temat.

Gość gość
Ale prowo. Przy kp nie ma zadnego ruchu jezyczka. Dziecko nie ssie sutka tylko ma w buzi całą otoczka i pije ruszając rzuchwa. Ma się to tak do seksu jak sprawdzanie prostaty do uprawiania seksu. Niby ten sam instrument a jednak użycie inne.

Gość gość
ja tez przy podraznianiu sutków czułam podniecenie, wiec w ciagu kilku dni zaprzestałam tego karmienia, i tak na szczescie prawie pokarmu nie było. Kiedys tu o tym pisałam, to mnie kretynki wyzwały od pedofilek... Raz tez czytałam na tym forum o orgazmach w trakcie karmienia piersia.. na szczęscie tego nei doswiadczyłam bleee... ogólnie karmienie piersia jest oblesne.. ale tak zastanawiam sie, czy sporo kobiet nie czuje lekkiego podniecenia z którego nei zdaje sobie do końca sprawy, i moze dlatego potem karmia latami?

Gość gość
Dziecko porusza językiem. Podczas prawidłowego przystawienia do piersi, dziecko ma buzię otwartą w kształcie litery O i w kąciku widać ruszający się język. Radzę zrewidować sposób przystawiania, bo potem będzie lament, że kolka i napychanie dziecka lekami. Karmię już drugie dziecko i to nie jest prowokacja. Głowa jedno, ciało drugie. Czy wam podczas seksu nikt nie ssie brodawek? Tylko mężuś wsadza i wymuje po ciemku w pozycji na kłodę, o pardonsik, po Bożemu. Ciało reaguje tak jak zostało nauczone przez lata. A ja czułam się z tym potwornie. Nie ma w tym pedofilii ani kazirodztwa. Była irytacja, to mdłe uczucie, ech. Zresztą po co tłumaczę to ludziom, którzy widzą wszystko w kategoriach czarno białych? Mówiłam, że to tabu.

Gość gość
Zjawisko dotyka maly procent kobiet: tylko te dla ktorych piersi stanowia najwieksza strefe erogenna.