Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysio8889

Telefon do 3k

Polecane posty

Witam, proszę o pomoc. szukam telefonu do 3 tysięcy , zastanawiam się nad apple i samsungiem, który wg was lepiej się sprawdzi. chodzi o wytrzymałość baterii, jakość zdjęć, szybkość reagowania przy dużej ilości danych na telefonie.

Ja osobiście używam Iphona 6sPlus. Posiada szybki system , zdjęcia robi w genialnej jakości, mam naprawdę setki zdjęć na nim plus sporo aplikacji, minusem jest to że bateria dość szybko pada ale to nie problem bo zawsze możesz dokupić PowerBank a to naprawdę ratuję:) myślę że z takim budżetem jakim dysponujesz możesz śmiało wskoczyć generację bądź dwie do góry a na pewno nie zawiedziesz się:) warto też zaopatrzyć się w dobre etui plus szkło hartowane , mogę polecić fajny sklep gdzie sama zaopatruje siebie i dzieci w futerały,zawsze to za przesyłkę płacimy tylko raz, mają ogromny wybór pokrowców , premtel.pl mam nadzieję że choć trochę pomogłam :)

Gość MotorZnbawcaSAm
Hej jak chcesz wydać na telefon 3k zł to aktualnie polecam Samsunga S8. Super szybki oraz z wspaniałym aparatem. Ciężko o lepszy model na rynku. A do tego warto wyposażyć się w fajne szkło hartowane, bo jednak szkoda rozbić ekran w tak drogim sprzęcie. Ja polecam MYSCREEN PROTECTOR bo mają bardzo dobrze dopasowane szkła które nie utrudniają obsługi ekranu.