Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracował ktoś w agencji pracy tymczasowej?

Polecane posty

Gość gość

Czego spodziewać się po pracy w takim miejscu? Jak ona wygląda? Du żo papierkowej roboty, prowadzi się rozmowy kwalifikacyjne czy jak to wygląda, bo zazwyczaj takie agencje zatrudniiają pracowników na produkcję?

Gość gość
up

Gość gość
Tego ze np pensji nie wypłaca. Zatrudnili cały zespół nie płacili nikomu po trzech miesiącach sama się zwolnilam bo mało tego xe pensji nue bylo to nie placili ami zus ani us sprawa bez heppy endu mimo sądu pracy bo nie zaplacili nikomu

Gość gość
Ja raz byłam, weź ze sobą CV, rozmowa z rekruterem; moga robić jakis krotki test - ja np dostałam kartkę papieru z tekstem z samych liter "s" wielkich i małych i musiałam zaznaczyć wszystkie duże S i zrobic to w jak najkrótszym czasie. Zostałam skierowana na rozmowę kwalifikacyjną, ale troche czekałam na odpowiedz (twierdząca) i zanim sie do mnie odezwała dziewczyna z agencji, to juz znalazłam cos innego. Ogólnie to dla zakładów korzystnie brać pracownikow z agencji, bo nie maja zadnego przymusu zatrudniania ich.

Gość gość
Podpowiem Job on time tutaj dbają o pracownika, mają dużo ofert na umowę o pracę a nie same zlecenia. Sam się załapałem do roboty jako elektryk w swoim wyuczonym zawodzie i nie narzekam, dobrze płacą, kasa na koncie na czas, dodatki, premie, bony na święta. Firma w której pracuję robi wrażenie solidnej, już od 15 lat na rynku także nie zanosi się na to żeby mieli się pozbywać pracowników czy coś w tym stylu, raczej mam pracę na lata tutaj.

Gość gość
Ja pracowałem przez agencje pracy tymczasowej. Z tego co pamiętam to było carer w warszawie. Pamiętam że byłem całkiem zadowolony, w każdym bądź razie hajs mi sie bardzo podobał

Gość gość
Ja pracowałem dla carer w warszawie i było ok, dla mnie najważniejsze, że pieniądze dobre i na czas

Gość Zaza

Pracowałem w Niemczech przez Pośrednictwo Pracy Iwona Przewoźnik i jestem zadowolony. Dobre warunki, których w Polsce nie znajdziesz.

Gość gość

Mi udało się na wakacje znaleźć pracę za pośrednictwem Almerin group - almerin.com.pl. Sprawna pomoc i rzeczywiście dobrze przygotowana oferta, bo tych różnych propozycji pracy tymczasowej mają tam rzeczywiście sporo więc myślę, że jak zerkniesz to znajdziesz dla siebie coś sensownego. Na pewno warto.

Gość Wiki

Ja pracowałam przez Otto w Holandii. Polecam, fajnie wspominam