Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia lat 25

kocham szczać publicznie! zwłaszcza na placach zabaw :d

Polecane posty

Gość Oliwia lat 25

kocham szczać publicznie! zwłaszcza na placach zabaw :d

Gość Oliwia lat 25
No po prostu jara mnie to jak cholera. Leję na wszystko, wszędzie gdzie popadnie, nawet gdy nie mam pełnego pęcherza. Najbardziej uwielbiam w nocy siknąć na placu zabaw np. na zjeżdżalnię lub huśtawkę. Lub, także w nocy, polać na ścianę budynku. Kupiłam ostatnio nawet specjalny lejek do sikania na stojąco to mogę bez problemów siknąć na balkony w budynkach z parterem na poziomie chodnika :D. A w dzień gdy nikogo obok mnie nie ma to sikam np s parku na ławkę. A najlepsze jest to, jak na następny dzień przechadzając się widzę, jak na tym placu zabaw dzieci zjeżdżają na zjeżdżalni, którą wczoraj obszczałam lub gdy ktoś siada na tę obszczaną ławkę. Oczywiście wtedy szczochy wysychają, więc ich nie widać. KOCHAM SIKAĆ PUBLICZNIE. Polecam wam wszystkim (i kobietom i mężczyznom) takie obsikiwanie w nocy różnych miejsc, zwlaszcza na placu zabaw na zjeżdżalnię, do piaskownicy czy na huśtawkę. Uwielbiam następnego dnia się przejść obok tego placu zabaw i kocham te UCZUCIE, gdy jakiś dzieciak siada na huśtawkę lub zjeżdzalnię albo ląduje mordą w piasku, który wczoraj z premedytacją obszczałam :D

Gość gość
Jakbyś była tak miła opisać coś jeszcze ;)

Gość gość
:D

Gość gość
Fuuuu...!

Gość gość
A pomyślałaś o tym że to ohydne i niehigieniczne, z poza tym, jak możesz na następny dzień przechodzić koło takiego placu zabaw i oatrzec na te dzieci?! WTF, ty jakaś psychiczna jesteś

Gość gość
Dość ciekawy fetysz, pozdrawiam serdecznie i uważaj żeby nie dostać mandatu

Gość gość
znakujesz swój teren?