Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kradzieże w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

Czy spotkało was to? Pytam, ponieważ chciałabym wziąć ze sobą telefon do szpitala żeby mieć kontakt z mężem po urodzeniu dziecka ale boję się, że ktoś mnie okradnie. Nie ważne jaki mam telefon, nie iPhone ale różne rzeczy są kradzione więc... Co mam zrobić żeby mieć telefon i nie zostać okradziona?

Gość gość
Mnie nie okradli. Dwa razy lezalam w szpitalu w ciazy i potem jak urodzilam. Telefon mialam przy sobie caly czas. W nocy jak spalsm byl pid poduszka. Portfel schowany w ciuchy w torbie.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie pojsc do szpitala bez telefonu:) dziewczyny normalnie laptopy braly, zostawialysmy wszystko na wierzchu. Musialabys chyba pechowo trafic, zeby Cie okradli.

Gość gość
Te laptopy to oczywiscie na patologie nie na porodowke:) ja spedzilam 4 dni w oczekiwaniu az corka laskawie zechce wyjsc i ogladalam seriale na playerze, robotke wykonczylam na szydelku, portfel mialam na widoku a czesto spacerowalam i wszystko bylo ok.

Gość gość
Nie. Nigdy. A w szpitalu lezalam oj bardzo wiele razy zaliczylam patologie ciazy i szpital dzieciecy. Wszytko ok, a bylam tam dlugo

Gość gość
Ja mam taki telefon ze nikt by sie nie polakomil.. chyba :x Telefon pod poduszka moze wybuchnac z przegrzania!! Ja mialam polozony na tej szafeczce, nawet gdy wychodzilam z sali

Gość gość
Właśnie albo wezmę jakieś padło albo normalny telefon, żeby czytać książkę na telefonie. Mimo wszystko mam trochę stracha, co do portfela to muszę go mieć i tak używam głównie karty ale dokumenty muszę mieć przy sobie. Może faktycznie zawine przedmioty w pieluche albo majtki to nikt nie weźmie :)

Gość gość
Ja telefon zazwyczaj zabierałam ze sobą. Jednak jak któraś dziewczyna zostawała w sali to pilnowała rzeczy koleżanek.

Gość gość
W szpitalach kradną na potęgę. Mojej koleżance ukradli kurtkę, mojej siostrze ładowarkę do telefonu, dziewczynie co z nią leżała elektryczną golarkę a pewnej pani telefon. Ale to kradną za dnia. Wchodzą do szpitali i udają że do kogoś przychodzą. Nikt nie jest w stanie tego kontrolować. W nocy jak nie masz złodzieja na sali to nikt cię nie okradnie. Ja miałam taką saszetkę przypinaną do pasa. Chowałam tam telefon jak szłam na badania czy zdjęcie szwów i zabierałam ze sobą. Ale w nocy miałam na wierzchu na stoliczku przy łóżku. Portfel oddałam rodzinie (nawet dowód) a 50 zł schowałam przy telefonie. I tyle.