Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzylo sie wam ze wasz maz patrzyl z zachwytem na inna kobiete??

Polecane posty

Gość gość

szczerze prosze... bo ja mam dola jak stad na ksiezyc.. wczoraj bylismy w restauracji i moj maz tak spogladal na kelnerke ,ze az mi bylo dziwnie.. kelnerka byla przemila i bardzo bardzo ladna ..nienawidze takich sytuacji gdy w poblizu sa inne ladne kobiety..od razu patrze na meza i kontroluje czy on nie spogląda..

Gość gość
Prawdę mówiąc - nie wiem, ale pewnie tak. Świat jest pełen pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, każdy czasem patrzy.

Gość gość
Pociesz się ze facet/mąż tej kelnerki tez na 100% patrzy na inne kobiety bo kazda się kiedys znudzi

Gość gość
22:16 to fakt. Przykry, ale prawdziwy.

Gość gość
Wiesz co, lepiej jak patrzy na kobiety niż na mężczyzn. Głowa do góry, zawsze mogło być gorzej.

Gość gość
Czemu lepiej niby?

Gość gość
Nigdy nie zauważyłam , ale pewnie tak i ja sama tez lubie patrzeć na piękne kobiety i przystojnych mężczyzn.

Gość Cloud_Dancing
Przy mnie nigdy tego nie robił a kiedy Mnie nie ma w pobliżu? Byłabym naiwna twierdząc, że niie, nigdy w życiu, mój miś? ;-) a niech sobie patrzy, na zdrowie. Świat pełen jest atrakcyjnych ludzi, na których zwracamy uwagę. Piękno przyciąga i jest motywacją dla nas abyśmy dbali o siebie, ktoś może też zerkac na nas. Ja też zwracam uwagę na przystojnych męzczyn, atrakcyjną kobietę. Czy Ty sama nie zwracasz uwagi na innych ludzi? Na pewno tak. Czy to znaczy, że wolisz jakiegoś kolesia od swojego męża?? Na pewno nie. Musisz popracować nad pewnością siebie ;-)

Gość gość
tak, wole kazdego przystojnego kolesia od mojego meza

Gość gość
W mojej obecności nie, a gdyby tak patrzył w mojej obecności to na pewno byłoby mi przykro i skończyłoby sie jakas kłótnią. Nawet gdyby próbowała powstrzymać nerwy to i tak pewnie bym w koncu wybuchnela, taki mam charakter zazdrosnicy. Nie rozumiem facetów którzy w obecnośc***artnerki tak robią, przecież chyba zdają sobie sprawę jak to się może skończyć. Może zamiast płakać po kątach, powinnas porozmawiac z mężem i mu wyjaśnić że zepsuł ci wyjscie do restauracji, że miałaś się dobrze bawić a zamiast tego musiałaś patrzeć na jego zachwyt kelnereczką.

Gość gość
Moim zdaniem lepiej jak ma normalne skłonności, popatrzyłem i już. Choć nie wypada tego robić w towarzystwie partnerki! Wolałabym, żeby mój facet spojrzał czasem na kobietę a nie na mężczyznę. Nie chciałabym być z facetem, który jest kryptogejem czy coś w tym stylu.