Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można poznać chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata, i nigdy nie miałam chłopaka. nigdy nikt się we mnie nie zakochał, nie wiem jak to jest jak facet się w tobie zakocha. tylko tez może dlatego nie mam nikogo bo praktycznie nigdzie nie wychodzę.. dom. praca i czasami na spacer czy na wycieczkę rowerową czy na zakupy.. gdzie mogę poznać chłopaka? no bo przecież nie w kolejce w supermarkecie... na portalu randkowym poznałam samych kretynów, spotkałam się tylko z jednym co się skonczylo na jednym spotkaniu bo nie mielismy o czym gadac... a mnie już szlag trafia jak widze wszędzie te zakochane pary, wszyscy znajomi się zaręczają, biorą śluby a ja zawsze sama i sama... tez bym chciała poczuc jak to jest być w związku, mieć dziecko, męża... już na każdego poznanego faceta patrze jak na przyszłego męża, to już jakas obsesja

Gość gość
Na siłowni, na kursie tańca, na wyjeździe zorganizowanym, na koncercie, w kościele.

Gość gość
Poznać można wszędzie w sumie tylko trafić to tu już zaczynaja sie schody niby takie proste ale nie do końca

Gość gość
może wspólnota jakaś? kościół, pielgrzymka, coś w ten deseń albo przez znajomych, może ktoś Cię pozna z jakimś fajnym wolnym facetem na imprezie np jakaś domówka czy coś albo zapisz się na jakiś kurs lub po prostu wyjdź gdzieś gdzie normalnie nie chodzisz koncert może, albo wypad w góry i poznasz kogoś na szlaku jest wiele możliwości, ale siedząc w domu to można tylko przez internet

Gość gość
w kosciele... ksiedza chyba :D po mszy kazdy idzie w swoja strone kazdy leb w smartfonach, ludzie ze soba nie rozmawiaja

Gość gość
Oj., tam! Mnie zaczepiła jedna "po kościele". :-D

Gość gość
A nieprawda, tylko trzeba się umieć zakręcić w jakieś wspólnoty, spotkania w kościele, czasem nawet są organizowane takie szybkie randki, są msze z intencją o dobrego męża/dobrą żonę i wtedy się ludzie poznają, bo wiadomo, że na taką to samotni przychodzą, różne wyjazdy są i formacje