Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można poznać chłopaka

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka.. nie wiem jak to jest jak chłopak jest w tobie zakochany. nigdy nie miałam powodzenia.. w sumie może to trochę mojej winy, ciągle praca, dom, spacer z psem, wycieczka na rowerze czasami i zakupy... gdzie mogę poznać chłoapka? przecież nie w kolejce w supermarkecie... na portalu randkowym poznałam samych debili... spotkałam się z jednym i na jednym spotkaniu się skończyło bo nie mieliśmy o czym gadać... a wszyscy znajomi wokół to się zaręczyli, to już wzięli ślub i dawno mają dziecko a ja ciągle sama i sama... już mnie szlag trafia jak widze te wszystkie zakochane pary... a każdego spotkanego faceta patrze jak na przyszłego męża... to już jakas obsesja

Gość Platforma  Obywatelska
W Młodych Demokratach! Zapraszamy! :)

Gość gość
W kościele lub bibliotece

Gość gość
Jakich demokratach biblotece lub kościele

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
W klubie, w supermarkecie, na ulicy, na portalach randkowych nie poznasz normalnego faceta najlepiej poderwij nieśmiałego chłopaka w bibliotece.