Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zawał

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 25 lat od 3 dni mam straszne mdlosci przez cały dzień, a od dwóch bolą mnie mięśnie i mam wieczorem gorączkę. Boli mnie brzuch, że odbija mi się ciągle, jestem osłabiona i nie mam apetytu, cisnienie mam w normie, ale puls wyższy niż zwykle. Słyszałam, że to mogą być objawy zawału. Czy wie ktoś coś na ten temat? Dodam, że w ciazy nie jestem. Tydzień temu miałam robione echo serca i lekarz mówił że serce mam zdrowe, ale ostatnio miałam dużo stresu.

Gość gość
Skontaktuj się z lekarzem jak najszybciej. Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Musisz isc do lekarza.Ze zdrowiem sie nie igra.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Jutro rano idę do lekarza, myślałam, że to jakaś jelitowka, ale nie wymiotuje mam tylko mdlosci, ktore nie mijają. Sprawdzam sobie cisnienie i mam w normie, ale od czasu do czasu coś mnie w klatce zaboli.

Gość gość
Cześć, to nie zawał. Będziesz żyła. Udaj się do lekarza i unikaj kontaktu z Ukraińcami.

Gość gość
gość dziś Dobrze słyszałaś. WZW A cię dosięgło. ;-) Importowane z Ukrainy.

Gość gość
Jak najszybciej się da pójdź do lekarza, a jak nie da rady to karetkę wezwij jak Twój stan jest zły. Nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Dobra dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Nie mam jednak zawału, przeanalizowalam swój stan i aż tak źle nie jest żeby mieć zawał czy jakiś WZW A. Więcej razy w Google nie będę szukać odpowiedzi na co chora jestem :p

Gość gość
Mdłości, ból mięsni, gorączka, brak apetytu, odbijanie, ból brzucha - co wy wymyślacie że to zawał?! Żaden z tych objawów nie jest przy zawale. Złapałas albo grypę, być może żołądkową, albo jakiegoś wirusa.