Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misty 1008

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Misty 1008

Kochane, proszę o poradę :) Ostatni okres miałam 9 stycznia i trwał 3 dni.Dnia 24 stycznia kochałam się z chłopakiem z zakończeniem w środku, 25 stycznia miała owulację. Moje cykle trwają 29-30 dni. Okres powinien przyjść za ok. 2-3 dni. Okres mam bardzo krótki, ale za to bardzo bolesny. Od pewnego czasu mam dość mocno obfity śluz, gdzie przeważnie przed okresem miałam sucho. Już na tydzień przed okresem pobolewały mnie piersi i miałam takie nabrzmiałe jajniki, teraz natomiast nic nie czuję. Kilka dni temu miałam kilka razy dziwne kłucie w prawym jajniku. Dziś natomiast rano miałam takie dość mocne bóle, skurcze w podbrzuszu. Oprócz tego może z 3 razy miałam nudności. Często mam zawroty głowy i jestem ospała. Dość sporo jem, jak na mnie. Nie mam żadnych wstrętów czy innych takich. Myślicie, że mogę być w ciąży ? :) Dodam, że pomimo młodego wieku, cieszymy się z chłopakiem, że mogłabym być w ciąży :)

Gość gość
Uwielbiam takie pytania. Idź do wróżki albo zrób test ciążowy. Dla bardziej zdeterminowanych jest beta z krwi.