Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa99

Roznica wieku

Polecane posty

Gość Ciekawa99
gość dziś Bes przesady. Nie mozesz nigdy sie poddac w poszukiwaniach

Gość Ciekawa99
Wazne jest to co ty sadzisz a nie to co sadza osoby z otoczenia

Gość gość
Na zdanie innych mam w....moje życie moje klocki i tyle eh ale to bym musiał chyba na disko uderzyć i poszukać a ja juz ooooo nie byłem a co dopiero tancować:)

Gość Ciekawa99
Ja jeszcze ani razu nie bylam na imprezie i zyje. Jakos mnie nie ciągnie na takie zabawy

Gość gość
no to ja nie powi za młodu sie chodziło dużo często ale zdrowie nie i wiek juz nie ten jak cie nie ciagnie to nic na siłę

Gość gość
5.30 do pracy cza isc spać dobranoc i jak co pamiętaj o koleżance:)pa

Gość gość
"Żaden paragraf. 15 wzwyż może dawać komu chce...Kafeteryjni znawcy prawa xDD Żal." I tu się mylisz. Poniżej 15 to pedofilia ale pomiędzy 15-18 to seks z małoletnią. Jest i na to paragraf. Najpierw sprawdź potem wyzywaj innych.

Gość gość
Dla mnie rodzice zezwalający na umawianie się ich małoletniej córki,sorry, ale ze starym podłóg niej dziadem, są nienormalni. A ty dziewczyno za kilka lat będziesz przeżywać dramat, bo za młodu się nie bawiłaś, bo nie korzystałaś z życia, bo nie chodziłaś na randki itd. Itp. Tylko wpakowałaś się w dorosły związek ze starym dziadem. Wiem że ty się czujesz teras taka dorosła i w ogóle nie masz żadnych młodzieńczych potrzeb i w sumie to nic ciebie teraz nie przekona. Za parę lat jednak wspomnisz słowa tych co cię przestrzegali.

Gość gość
ość dziś Dla mnie rodzice zezwalający na umawianie się ich małoletniej córki,sorry, ale ze starym podłóg niej dziadem, są nienormalni. A ty dziewczyno za kilka lat będziesz przeżywać dramat, bo za młodu się nie bawiłaś, bo nie korzystałaś z życia, bo nie chodziłaś na randki itd. Itp. Tylko wpakowałaś się w dorosły związek ze starym dziadem. Wiem że ty się czujesz teras taka dorosła i w ogóle nie masz żadnych młodzieńczych potrzeb i w sumie to nic ciebie teraz nie przekona. Za parę lat jednak wspomnisz słowa tych co cię przestrzegali. X Z autopsji to mówisz? Czy wiesz lepiej od niej, co jest dla niej bardziej optymalne?

Gość gość
"Z autopsji to mówisz? Czy wiesz lepiej od niej, co jest dla niej bardziej optymalne?" X Z życia. Jak się już trochę po tym świecie chodzi to nie jedno się widziało. Nie trzeba być wróżką by pewne rzeczy przewidywać.

Gość gość
A Polański i Seigner?

Gość Ciekawa99
Prosze nie wtracac tutaj moich rodzicow. Rodzice dowiedzieli sie o tym ze mam starszego partnera jak juz z nim bylam wiec postawilam ich przed faktem dokonanym. Jesli juz zaczeliscie mowic o kodeksie i paragrafach to prosze bardziej doczytac kodeks i to co napisalam. Po pierwsze nie napisalam wyzej kiedy zaczelam sie kochac z partnerem i po drugie jesli osoba maloletnia uprawia sex z własnej woli nic mie grozi jej ani partnerowi Nie chodze na zabawy bo mnie to nie interesuje. Mam chodzic na sile by zadowolic kazdego wkolo tylko nie siebie. Ja sama wiec co dla mnie najlepsze. Nie znasz nie oceniaj mnie ani mojego narzeczonego.

Gość Ciekawa99
gość dziś Z życia. Jak się już trochę po tym świecie chodzi to nie jedno się widziało. Nie trzeba być wróżką by pewne rzeczy przewidywać X To najwyraźniej malo widziales. Nie mozna przewidziec zycia drugiego czlowieka. Ludzie mowili mi ze ten zwiazek dluzej niz pol roku nie trzetrwa, ze moj partner nie bedzie mnie szanował, dbal o mnie, ze mnie wykorzysta i zostawi, ze sie mna tylko bawi. To co ludzie mowili to jest i bedzie gowno prawda. Kazdy kto zyczyl mi zle teraz otwiera buzie szeroko jak mnie widzi. Jestem z narzeczonym juz 3 lata, dba o mnie lepiej niz o siebie, mieszkam z nim, szanuje mnie, niczego mi nie brakuje, czuje sie przy nim bezpieczna. Nie da sie przewidziec co bedzjd za rok czy za 5 lat.

Gość gość112q
Zal...

Gość gość
Ciekawa99 powodzenia, tych hejtujacuch zlewaj :)

Gość Ciekawa99
gość dziś Dziękuję

Gość gość
to prawda u mnie jest róznica 28 lat mąz starszy ode mnie i tak on teraz by w domu siedział a kazde moje wyjscie pytanie pada gdzie idziesz i po co o ktorej wrocisz ? pytan stotysiecy i do ego nie potrzeba tego Tobie