Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy trudno mówić prawde

Dlaczego jesteście SAME po 30stce? Prawde któraś powie?

Polecane posty

Gość czy trudno mówić prawde

i bez gadki typu że "nie chce prać brudnych gaci" lub "na co mi dziad", chce wiedzieć PRAWDE a nie wymówki

Gość gośćlaluna
A kto ci chetnie sie przyzna,ja nie jestem,wiec niewiem dlaczego,do 30stki,to pokolenie jest jakies nieudolne,tylko na kariere nastawione,to sam kazdy sobie rzepke skrobie,mysla,ze za pozno na zwiazki,szkoda sie dzielic ze swoją polowa

Gość gośćlaluna
Przeciez gacie pierze pralka,tylko guzik wciskasz

Gość gość
dlaczego kobiety nie potrafią być szczere? Zapomniały co to szczerość po latach kłamstwa i życia w iluzji?

Gość gość
7 lat burek mni wypalal, wczesniej 8 lat tamten. mam dosc

Gość przemyślenia o tej porze
pieniądze rzecz nabyta, raz są raz nie ma, a pozatym to iluzja szczęścia, bo co z pieniędzy gdy nie ma nikogo z kim można ich wartość wymienić na wspomnienia? Co z samotnych wakacji pod palmą? co z pięknego mieszkania gdzie pustka i cisza i cztery ściany? co z pięknego auta które tylko jest przedmiotem? Co z konta pełnego cyferek? Co z tego że można kupić usługi i produkty gdy inni to robią tylko dlatego że im się płaci? Wole coś co ktoś robi z własnej woli niż za pieniądze, bo takich jest pełno. Uczucia i troski nie da się kupić, trzeba na nie zasłużyć dając to samo gdy ktoś tego potrzebuje. Najcenniesze są szczere uczucia, niestety obecnie trudne do zdobycia.

Gość gość
gość dziś dlaczego tkwiłaś w tych układach tak długo zamiast szybko ucinać straty?

Gość gość
bo kochalam . łaciaty chuy

Gość gość
Ja bylam sama, bo bylam niedowartosciowana, przez co zgadzalam sie na kazda prace, gdzie ktos mnie laskawie przyjal i zakochiwalam sie w facecie, ktory okazywal mi troche uczucia. Przez co oni mnie nie szanowali. Zyli ze mna latami, nie chcieli sie zenic, doceniali dopiero jak ich wyrzucalam z domu po zdradzie... Dlatego bylam sama po 30.

Gość gość
bo laciaty to koprofil i gerontofil a ja nie ukra ktorej by ktos placil 20 zl za h i jeszcze im malo. a idzta do czech, droga wolna

Gość gość
Ja jestem sama po 40. Po 30 byłam większość czasu sama, a jak w końcu kogoś znalazłam, to po kilku latach usłyszałam, że ja to bym chciała małżeństwa, dzieci, a on się dusi w takim układzie. A facet miał 40 lat. A przed 30 to tak jak gość który napisał w nocy, miałam bardzo małe wymagania, zgadzalam się na każdego, który był choć trochę miły. A to się zawsze źle skończy, jak człowiek nie ma wymagań.

Gość gość
ja bylam sama, bo bylam niedowartosciowana, przez co zgadzalam sie na kazda prace, gdzie ktos mnie laskawie przyjal i zakochiwalam sie w facecie, ktory okazywal mi troche uczucia. Przez co oni mnie nie szanowali. Zyli ze mna latami, nie chcieli sie zenic, doceniali dopiero jak ich wyrzucalam z domu po zdradzie... xxxx ja podobnie, kompleksy, niesmiałość, brak poczucia wartosci, myslenie ze jestem brzydka, jak sie mna zainteresował jakis fajniejszy facet to myslałam ze sie ze mnie nabija, bo kto normalny mógłby się mna interesować. Itp, itd.

Gość gość
10z:52 Miałam dokładnie to samo. Jak był jakiś fajny facet, to nie mogłam uwierzyć, że mógłby się zainteresować kimś takim jak ja. A jak już się mną zainteresował inny, kompletnie nie odpowiadający mi sposobem bycie i charakterem, to myślałam, że może spróbuję bo nienchcialam zostać starą panną, która tylko wybrzydza i efekt był taki, że to relacje to były niewypały bo się do nich zmuszał am. Finał taki, że wchodziłam w relacje z facetami, z którymi nie chcialam, a finalnie zostałam rasową starą panną. Haha,

Gość gość
Bo jestem emocjonalnie zaburzona. Ale spoko, da sie z tym zyc. Do samotności da się przyzwyczaic

Gość gość
Z tego co zauważyłam starymi pannami nie zostają panny, które o siebie dbają. Takie co zwykle po pół roku, najdalej po dwóch latach mówią "o ty chooyu zy****y - albo pierścionek w tydzień, albo śpiesznie wypier*dalasz". I zwykle pierścionek jest :) a facet pannę szanuje. Trzeba znać swą wartość. Te panny, gdy luby zapomni o prezencie urodzinowym, nie chowają się w kącie łykając łez. Tylko mówią "co to ma być? Kawał z ciebie chama. Widzę cię najdalej za 2h, z bukietem 20 róż na przeprosiny, a prezent ma być ładny. I 5x droższy niż zwykle." I dostają. Kiedy sama siebie nie szanujesz, facet też nie szanuje...

Gość gość
11:41 Dokladnie Mało tego, te co wydawać by się mogło, że mają wymagania z kosmosu, często mają właśnie takich mężczyzn, co te wymagania spełniają. A jak siebie nie szanujesz, nie masz praktycznie żadnych wymagań to dostajesz byle co. A z byle czego złota nie będzie tylko bagno.

Gość gość
gość dziś ale skąd to się bierze ten brak poczucia wartości? wygląda to na dosyć częste zjawisko, może ktoś to wytłumaczyć?

Gość gość
gość dziś no kurcze, ale dziwne to, bo to jak strzelać sobie samobója na meczu. Co myślisz było tego powodem? genetyka? wychowanie? rodzina?

Gość gość
gość dziś chyba sporo kobiet to ma, ale dlaczego? skąd to się bierze?

Gość gość
gość dziś bzdury, tylko pantofel by z taką został która mu rozkazy wydaje a on je spełnia, ale pantofli też troche jest to fakt

Gość gość
Bo tak chce. To moja decyzja.

Gość gość
Ale u mnie to prawda! Nie chce prać gaci, gotować obiadów, sprzątać, rodzić dzieci i bzykać się na zawołanie. W ogóle nie chcę być w związku. Jak byłam młoda smarkulą, to chciałam aż za bardzo, a teraz? Nawet księcia z bajki bym nie wzięła, choćby mi tyłek miodem smarował.

Gość twoje życie ma zero celu
gość dziś to do czego ty się nadajesz? chyba tylko na nawóz lub karme dla psów, bo innych opcji nie widze

" gość dziś Ja jestem sama po 40. Po 30 byłam większość czasu sama, a jak w końcu kogoś znalazłam, to po kilku latach usłyszałam, że ja to bym chciała małżeństwa, dzieci, a on się dusi w takim układzie. A facet miał 40 lat. A przed 30 to tak jak gość który napisał w nocy, miałam bardzo małe wymagania, zgadzalam się na każdego, który był choć trochę miły. A to się zawsze źle skończy, jak człowiek nie ma wymagań. " Z tym duszeniem przesadziła ale z potomstwem sama przesadzasz:P.Nie każdy nadaje się do tego bo jest bieda:P.

Gość gość
Ale o tym, ze ma poczucie, ze się nie nadaje koles nie powiedział jak otwarcie od razu tylko po kilku latach. Tak się po prostu nie robi.

Gość gość
wymeczylam faceta sexem, nie chcial sie tyle bzykac. mialam rozne zachcianki itp niedopasowalismy sie seksualnie