Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahałysol

Sąsiad leje swoją starą, roz******la meble.

Polecane posty

Gość hahahałysol

Sąsiad leje swoją starą, roz******la meble.

Gość prawdakolewoczyco
Była już u nich policja ale o dziwo zamkneli jego starą. Kłucą się co jakiś czas, mama jego wydaje z siebie dziwne dzwięki i razem drą ryja. Ona jest podobno księgową w jakimś kościele w UK. On rozwodzi się z żonką. Oboje mają paszporty UK. Ludzie już niejednokrotnie zwracali jemu uwagę. Typ chodzi i chwali się jak to najebał komucha w PL bo tam spędził sporo lat z żonką. Pobił też jakiegoś angola ale upiekło się jemu. Ostatnio podobno wyprowadził się od mamy tej co ją lał krzycząc z jakiego to on rodu jest :)

Gość gość
a policja była u nich raz dwa radiowozy i raz jakiś polak policjant tyle widziałem. Najlepsze jak ten idiota doprowadza swoją starą do wołania o pomoc a sam wybiegał gamoń przed dom i rozglądając się cichutko wołał help help help. :)

Gość gość
nie napisał bym tego ale ten typek dzwonił na policję mówiąc ze to niby ja rozrabiam. Powiedział o tym policjant. Tak więc mendo wydało się :)

Gość gość
Pod moim mieszkaniem mieszkała 4 osobowa rodzina dwoje dzieciaków 6 i 8 lat . Mąż tej pani był policjantem co drugi dzień wieczorem były nieziemskie krzyki dzieci o bitej żony , musiały latać meble gdyż hałas łamanych mebli był okropny . On przeważnie był po pracy pijany i wówczas się wyżywał . Któregoś dnia po awanturze wyszedł przed blok z pieskiem , było około 23 :00 wyszedłem za nim , dostał taki łomot że ledwo doszedł do mieszkania , powiedziałem mu że ma być spokój jeśli jeszcze raz podniesie rękę na dzieci i żonę będzie do końca życia kaleką . Mija dwa lata jest przykładnym mężem , gdy mnie mija z daleka wola dzień dobry . Nie miał żadnego świadka kto go tak poturbował i musiał siedzieć cicho .

Gość gość
Dobrze go załatwiłeś. Brawo za odwagę. Więcej takich .

Gość gość
Nie mam zamiaru robić tego co ty ponieważ parę lat temu moja mama została napadnięta przez polaka a stara tego gamonia nagadała kłamstw w kościele że to niby ja i moja w tamtym czasie żona pobiliśmy moją mamę, i nie życzyła sobie więcej oglądać policji, która to przywiozła moją mamę do domu po napaści. Mówiła stara gamonia ,że to spokojny dom i ma policji więcej nie być a sama darła ryja jak gamoń rozrabiał że wezwie policję,haha.

Gość gość
Reaguj a nie chwalisz się na fatum przemocą wobec kobiet !!

Gość gość
Nie udawaj takiego bohatera bo taki sam jesteś

Gość gość
Ja bym wam wszystkim nayebał. Wystarczy uderzyć wyprostowanymi palcami dłoni w szyję. Dżu-dżitsu.

Gość znowujaw
a sasiedzi do okoła słyszeli sporo szczególnie taka muzułmanka i z uśmiechem na twarzy pytała kto to ten gamoń hahaha. O innych sąsiadach nawet już nie wspominam. Nara:)

Gość gość
gość dziś Nie udawaj bohatera bo taki sam jesteś. Powiedz mi to w oczy leszczyku. :)

Gość gość
To ja pisałem o pobiciu policjanta za bicie dzieci i żony . Jestem emerytem od paru lat , napatrzyłem się cierpień kobiet i dzieci gdy byłem zawodowo czynny w wojsku . Widziałem jak zabija się dzieci kobiety , może nie było to w kraju lecz piętno pozostawiło do końca życia i nikt mnie nie powstrzyma bym nie reagował na takie zachowania facetów . Nie mam się czym chwalić i nie czynię tego tylko wyrażam swoją opinie o takich typkach ,