Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba faktycznie piękne kobiety mają gorzej jeśli chodzi o związki

Polecane posty

Gość gość
Ladne maja latwiej, to pewne. Ma sie wieksze mozliwosci wyboru, mozna celowac w tych najladniejszych i tych przecietnych. To prawda ze czasem ci przecietniacy bali sie do mnie podejsc, ale za to ja nie mialam z tym oporu i mialam 100% pewnosc ze mnie nie wysmieja tylko beda skakac z radosci ze dam im szanse. Nawet kolezanki do mnie lgnely bo przy mnie zawsze cos zachaczyly. W pracy tez troche latwiej, ladnej kobiecie sie wiecej wybacza... tak ze nie ludzcie sie.. lande maja latwiej

Gość gość
A ja znowu mam wrażenie, że ciekawi i przystojni faceci wybierają przeciętne z urody a nawet nieatrakcyjne kobiety (nie piszę o charakterze).

Gość gość
Bo przecietne i mniej atrakcyjne kobiety nie maja wymagan z kosmosu i nie czekaja na drugiego Greya. Bys sie zdziwil dla ilu ladnych kobiet ten durny film jest jakims wyznacznikiem jaki powinien byc wspolczesny facet. Wiele ladnych kobiet po prostu ma wianek przystojnych adoratorow a ze przystojny czesto ma takie same zarobki jak kowalski to odpada dla takiej ksiezniczki. Ci co sa przystojni i bogaci to maja kobiet na kazda noc roku. Oni nie spojrza wiecej niz sekunde na taka pieknosc bo maja takich na peczki. Poza tym facet woli miec ladna i dobrze wyksztalcona zone niz nieznosna pieknosc bez matury.

Gość gość
Piekna moze byc swietnie ksztalcona zas brzydka nie miec matury. Zakoncz te zalosna generalizacje :)

Gość gość
Tak tyle ze piekna swietnie wyksztalcona to chce miec super faceta o duzych zarobkach i wygladzie modela. A wieksza czesc dobrze zarabiajacych facetow nie ma czasu na siłownie i idealny wyglad bo zajmuje ich praca wlasna firma i rozwoj. Po prostu sa ladni albo przecietni w porownaniu z takim gosciem co chodzi 6 dni w tygodniu na siłownie to wypadaja duzo gorzej. Takie kobiety sa czesto wiezniami swoich marzen.

Gość gość
Właśnie zaskoczył mnie znajomy przystojny, inteligentny i cholernie bogaty ma dziewczynę przeciętną z nadwagą, a mógł mieć na prawdę każdą. Dlaczego? Bo ta odpowiada mu intelektualnie i zaspakaja jego potrzeby emocjonalne i fizyczne. Po prostu ludzie ze sobą muszą się dogadywać. A ta kobieta przy nim z dnia na dzień pięknieje i błyszczy.

Gość gość
Lepiej byc wiezniem marzen, anizeli zyc z byle kim.

Gość gość
dokladnie to o czym pisze to jest przyklad typowego myslenia ladnej kobiety. Dlatego sa same bo wiekszosc facetow dla takich to byle kto.

Gość gość
Najgorsze są kobiety które były piękne od najmłodszych lat, przyzwyczajone są do wywyższania się, życiowo niezaradne bo zawsze jakiś adorator robi wszystko za nie, zamiast zrobić coś samej wola poświęcić o wiele więcej energii na znalezienie jelenia który jej pomoże. Zazwyczaj mają mega wymagania. A śmieszne jest to że jak piękność np utyje, dalej myśli że jest ideałem. Przystojni mężczyźni zazwyczaj już mieli związki ze slicznotkami, rozpoznają księżniczki natychmiast i wola związać się na stałe z mniej urodziwą ale za to normalna, za to ci co nigdy z piękną nie byli się do nich ślinią. Najlepsza jest piękna kobieta która kiedyś była szara myszką a z czasem stała się urodziwa. Oczywiście że zdarzają się rozmaite wyjątki ale generalnie 10/10 to pustak zadufany w sobie z przerośniętym ego. Piękne mają ogromne powodzenie i dużo adoratorów tyle że po kilku nocach adoratorzy nie mają już do nich szacunku i tylko korzystają z erotycznych właściwości ekstra ciała.

Gość gość
Alez tu mnustwo zazdrosnych pasztetow :-) te najladniejsze to sa najczesciej bardzo madre kobietki. Wiedza jak sie sprzedac i jak dzialac na facetow zeby ci byli w stanie wszystko zrobic. I im jest latwiej..

Gość gość
Bardzo mundre żeczywiscie

Gość Gouken
Jak ładna i wolna to albo głupia albo p******a.

Gość gość
To prawda.

Gość gość
2:09 masz rację, te piękne są nastawione jak się drogo sprzedac, jak zakręcić kolesia i jak mieć najwięcej korzyści, to jest ich mądrość życiowa. Poza tym nie potrafią nic i nie mają elementarnej wiedzy. Misiu załatw mi to a ja się potrafię odwdzięczyć, mrrrrr. A jak misiu nie załatwi to są w czarnej dùpie, same nie potrafią idą szukać kolejnego misia.

Gość gość
Jeśli chodzi o związki piękne nie mają gorzej, przerypane ma facet który z nią jest, bo ona szybko jest w nowym związku. Nawet jak ma 3 dzieci zawsze się znajdzie jakiś frajer który ją zechcę. Problem mają z długotrwałym związkiem bo frajer w końcu przejży na oczy.

Gość gość
Pamietaj, ze to kobieta ma znaczacy wplyw na to kto do niej zagaduje. Do rozwiazlej kobiety porzadny mezczyzna nie zagada. Do tej co oferuje tylko seks zagaduje glownie ten co tylko seksu oczekuje.

Gość gość
Boże, co za brednie te powyżej...

Gość gość
Piękne kobiety mogą być w związku gdy tylko zechcą, bo zawsze znajdzie się kolejka chętnych. Ale nie ma co się czarować, że te piękne mają jednak często nie halo pod kopułą, są próżne i roszczeniowe, chcą faceta z najwyższej półki. Jeżeli taki się nie pojawia albo taki jej nie chce, to jest sama, bo nie zejdzie poniżej swoich wysokich oczekiwań. Stąd piękne i same.