Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż powiedział że wybaczył zdradę ale syna traktuje gorzej co robić

Polecane posty

Gość gość

Nabadaniach wyszło że mój mąż nie jest ojcem naszego dziecka. Rozmawialiśmy, on to bardzo przeżył i płakał ale powiedział że wybacza. Mimo tego widzę że nie traktuje naszego syna tak jak poprzednio. A on ma 4 lata i ubustwia swojego tatę. od momentu keiedy dowiedział sie że nie jest ojcem minęło ponad 6 miesięcy. On nie złożył papierów o azprzeczenie ojcostwa. Czy powinnam się rozwieźć? Jeżęli on tak go traktuje?

Gość gość
No cóż dziecko będzie na tym cierpieć. To ciężka sprawa. Dziwię się ze syna traktuje gorzej a Ciebie tak samo jak poprzednio? Przecież dziecko nie jest niczemu winne :/ to Ty zaeinilas więc pogadaj z mężem zeb y małego nie odtracal skoro jest do niego tak przywiązany.

Gość gość
Dziwisz się? Przecież go oszukałaś.

Gość gość
Czy moge złożyć pozwed o rozwód z jego winy? I liczyć na alimenty na siebie i dziecko?

Gość gość
Ja bym Ciebie traktował jak psa, a syna tak samo

Gość gość
gość dziś A co dziecko winne, że matka się puściła? Jak nie umiesz wybaczyć zdrady, to się rozwiedź, a nie wyżywaj na dziecku, idioto.

Gość gość
"A on ma 4 lata i ubustwia swojego tatę." Swojego taty to akurat nie zna. X "Czy moge złożyć pozwed o rozwód z jego winy? I liczyć na alimenty na siebie i dziecko?" Szczerze to nie powinnaś ich dostać. Sorry ale niech płaci prawdziwy tatuś dziecka. A na ciebie z jakiej racji alimenty? Idź do roboty dzieciak ma już 4 lata. Jaką matkę stać na tak długie siedzenie w domu? Nie dość że się puszcza to jeszcze pasożyt. Czy wy naprawdę żadnego wstydu nie macie? I jeszcze pozew z winy faceta. Szczyt wszystkiego.

Gość gość
14.34 Czy ja dobrze czytam , z jego winy i alimenty to pisze autorka ? Przecież jego winy nie ma żadnej

Gość gość
15.13 To musi byc prowokacja , bo niemozliwe , ze kobieta nie dośc ,że jest winna to jeszcze w dodatku jest taka bezczelna.

Gość gość
gość dziś Niekoniecznie. Niektórzy są naprawdę tak wyrachowani.

Gość gość
Jeżeli będzie rozwód to tylko z twojej winy - dowód nieslubne dziecko poczęte w trakcie trwania małżeństwa. Więc uważaj abyś to Ty mężowi alimentów płacić nie musiała.

Gość gość
Prowokacja. Nie ma tak głupich i bezczelnych bab.

Gość gość
Bardzo słabe prowo

Gość gość
dlaczego nie wierzycie, ja mam koleżankę co 13 miesięcy była w ciąży po to aby faceta wrobić w dziecko.

Gość gość
gość dziś [17:14 I on w tą słoniową ciążę uwierzył? Mojego kolegę dziewucha wrobiła w nieistniejącą ciążę! Mówiła że jest w ciąży więc szybko ślub. Przed ślubem się wydało ale że już wszystko było ustalone to ten głupek się z nią ożenił. Jego matka sprzedała własne mieszkanie i przeprowadziła się do nich (mieszkanie po mojego kolegi ojcu) a pieniądze dała im na rozwój ich własnego interesu. Po ślubie żonka wrobiła go w niebieską kartę (chłop spokojny serio). Matkę jego wyrzuciła z domu, a sam musi zachrzaniać na dwóch etatach na księżniczkę. Ona nie pracuje. Mają dwójkę dzieci i nic nie może jej powiedzieć bo zaraz straszy go policją a ma tą niebieską kartę. Historia jak z trudnych spraw ale naprawdę prawdziwa. A ja zachodzę w głowę do jakiego stopnia faceci potrafią być debilami. Taka szmata go tak załatwiła.

Gość gość
uwierzył, bo niby miała go bardzo kochać

Gość gość
Zdziwili byście się co kobiety mogą odpier... Możliwe to jak najbardziej jest. Kiedyś było głośno o dwóch lesbijkacj które zapłodniły jedną z nich nasieniem z banku spermy a potem jak się z hukiem rozstały to mamusia skarżyła o alimenty dawce spermy. I wygrała.

Gość gość
Masakra... Co za historie.