Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka jest bezwstydna i przyniosła mi wstyd

Polecane posty

Gość gość

siedmioletnia córka na imprezie rodzinnej mówi wujkowi że chce spać z nim w jednym łóżku i chce sie z nim całowac dla zabawy. Zaczeła wymyślać że "jestes moim mezem" i kazala sie calowac w usta. Wujek obracał wszystko w żart a ją to jeszcze bardziej nakręcało. Jeszcze tak wqrwiona nigdy na nia nie byłam. Ale przyniosła mi wstyd. Powiedzcie mi czy to jest kurna normalne?! Bo ja taka nie byłam!

Gość gość
normalne

Gość gość
Może jest już "po" z wujkiem.

Gość gość
Toż to dziecko jest. 7 latka nie rozumie za dużo przecież. Nie denerwuj się.

Gość gość
-10/10 a teraz w*********j zwyrolu

Gość gość
Na dodatek ona się wydurnia w ten sposób nie tylko przy rodzinie, ale tez w szkole. Potrafi pokazywac d**e przed chlopakami w szkole, bo nauczycielka mówiła. MA stwierdzone ADHD. Ciągle się wydurnia i nie wie gdzie są jakieś granice dobrego smaku. Potrafi przezywać dorosłych np babcia-srapcia itp. ja już nie wiem jak mam z nia rozmawiać. Mam ochote ja gdzies oddac bo zaczynam jej nieznosić.

Gość gość
14:36 sam wypierdzielaj, to co pisze jest akurat prawda, choc chcialabym by nie bylo:/ Myslalam ze wyjde z siebie i stane obok.

Gość gość
Musiała to przedtem gdzieś zobaczyć. Ktoś dał jej przykład. Jeśli to nie Ty, to rozejrzyj się w swoim środowisku.

Gość gość
Środowisko? Dziecko wychowuje sie w malej rodzinie, głownie widujemy sie z babciami. Wiem że w szkole są bardzo niegrzeczni wszyscy, 3 dzieci ma orzeczenie. Ale moja córka jest taka tez do dorosłych, nie ma wogóle respektu. A najbardziej mnie wqrwia obracanie czegos takiego w zart! A jak ja zwracam uwage to jestem ta zła. I rośnie taka wariatka.

Gość gość
To mow stanowczo zeby nie przekrecali tego w zart, bo to ja bardziej nakreca! A jak ktos nie rozumie, a to smieszne nie jest, to zerwij z nim kontakt. Bo inaczej bedzie jeszcze gorzej. Corka widzi, ze kogos to bawi, mysli, ze jest smieszna.

Gość gość
Jeśli to nie provo i jeżeli widzisz taką sytuację to zamiast obracać ją w żart albo się złościć na coś, czego tak małe dziecko jeszcze nie rozumie, odwracaj uwagę córki od takich zachowań. np. zainteresuj ją czymś, np. zabawkami, grami w telefonie, żeby odwrócić uwagę dziecka. Obracanie sytuacji w żart może sprawić, że dziecko nasili takie zachowania, jeżeli zobaczy, że wszyscy się śmieją, i że to co robi, jest zabawne. Po części tak, ale nie musicie tego okazywać dziecku.

Gość gość
pewnie wujek innych zabaw ją uczył :P a ona ma taką wyobraźnię tylko