Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanie jesteś moją kokainą ???

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie :) On do mnie - Kochanie jesteś moją kokainą :) Jak mam to rozumieć ????? ;))

Gość gość
Jesteś droga, toksyczna i strawna tylko w małych dawkach.

Gość gość
Tu autorka : Cholera to chyba nie dobrze ???? ;p

Gość gość
Autorka : a tak dobrze się zapowiadało ;ppp

Gość gość
Kokaina dobra jest:)

Gość gość
uzależniony?

Gość gość
To nie jest komplement

Gość gość
kokaina może zabić

Gość gość
gość 18:15 Tu autorka no właśnie za bardzo nie wiem jak mam to odebrać : / jako : komplement wyznanie miłości że to uzależniam od siebie działam jak narkotyk czyli wykańczam fizycznie :/ jestem za droga no kurde macie jakieś pomysły ????? serio pytam może to nie mój poziom intelektualny

Gość gość
Nie uzależniony wszystko jest dla ludzi nie miałem nic zlego na myśli!!!a papierosy tez moga zabić e sumie wszystko może

Gość gość
Jesteś robaczku narkotykiem, narkotyków nie kocha się, nikt nie kocha ich, nawet je nienawidza, używaja je bo muszą, między uzależnieniem a miłością jest przepaść, jesteś dużą dziewczynka, powinnaś to wiedzieć.

Gość gość
gość dziś Jesteś robaczku narkotykiem, narkotyków nie kocha się, nikt nie kocha ich, nawet je nienawidza, używaja je bo muszą, między uzależnieniem a miłością jest przepaść, jesteś dużą dziewczynka, powinnaś to wiedzieć. x I kto to mówi? Nie jesteś wcale lepsza.

Gość gość
Jak nie widzisz różnicy to jesteś nienormalna, ona jest molestowana, ty z własnej woli wsadzisz mu jęzor w o***t, ona nie ma wpływu na to ze ja molestują, cały świat to rozumie, ty nie?

Gość gość
Tu autorka : cholera kto tu w końcu jest molestowany i kto kogo molestuje ? ;) może mogę popatrzeć jak się molestujecie na wzajem ?? Ale tak serio jak on pisze do mnie w ten sposób To co dokładnie może mieć na myśl ?? że uczuciowo się uzależnia ode mnie czy jak mam to odebrać jako coś miłego czy coś nie miłego ? spytalabym go ale mi głupio jest pytać :/

Gość gość
Uzaleznil sie od Ciebie i nic wiecej to nie znaczy.

Gość gość
gość dziś Jak nie widzisz różnicy to jesteś nienormalna, ona jest molestowana, ty z własnej woli wsadzisz mu jęzor w o***t, ona nie ma wpływu na to ze ja molestują, cały świat to rozumie, ty nie? x Pustaku, odpisałabym więcej ale nie chce mi się na ciebie produkować. Albo dobrze. Chciałaś, to masz :D Nie wiem nawet od czego zacząć, bo Twoje żałosne argumenty budzą we mnie tylko śmiech i brak mi na nie wytłumaczenia. Nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy więc nie pisz bezpośrednio do mnie. My nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Z Nim rozmawiam, nie z Tobą.

Gość gość
Spadaj gnido i nie pochlebiaj sobie, powiedział dosadnie kim jesteś a ty jesteś na tyle głupia, że jeszcze na publicznym forum to poruszasz, nie pierwszy raz zresztą w ten sposób załatwisz problemy w "zwiazku":p

Gość gość
hello moze ktos jeszcze sie wypowie ;)))

Gość gość
hello

Gość gość
hello