Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się wpadki

Polecane posty

Gość gość
Sprawa pierwsza: nie pisz, że jesteś głupia. Miej szacunek do siebie. Druga, to zrób ten cholerny test i skończ się znartwiać. W ciąży nie jesteś. A na przyszłość: do łóżka idzie się facetem, który jest gotów wziąć odpowiedzialność za to co robi, a nie z gnojkami. Seks był, a teraz się z Ciebie naśmiewa. Trochę uważniej dobieraj partnerów. Powodzenia.

Gość gość
Uwierz że ja też mam siebie dość.

Gość gość
śmierdzi prowokacją :)

Gość gość
Jaką prowokacją?

Gość gość
walisz ściemę, każda juz by kupiła test, a ty wolisz tu uskuteczniać panikę

Gość gość
Pewnie. Z nudów opowiadam takie rzeczy. Z nudów siedzę tutaj prawie 24 na dobę żeby poczytać co tam napiszecie. Nigdy nie miałam wysokiej samooceny ale teraz czuje się jak zwykła szmata. Może to dziwne że nie mam z kim porozmawiać ale tak jest. Może jestem nienormalna albo stałam się dla Was powodem do śmiechu. Dla mnie to problem, ogromny strach.

Gość gość
Może i z nudów. Bo to jeden nie ma co ze sobą zrobić. To ze tu siedzisz oznacza jedynie że nie pracujesz.

Gość gość
Nie wiem skąd to wnioskujesz. Nie chciałam tutaj nikogo urazić. Przepraszam. Bardzo przepraszam jeśli cokolwiek napisałam w stosunku do kogoś nie tak.

Gość gość
Masz powód do strachu, to zrozumiałe, ale nie ma sensu sensu się zamartwiać kolejny dzień. Kup test i śpij spokojnie. Niejedno z nas przez to przychodziło, ale rzadko kto żył z tym więcej niż jeden dzień. Od tego są testy.