Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe 16 PLN

Polecane posty

Gość gość

Znalazłem sposób na zdobycie darmowych pieniędzy. Sposób ten dotyczy aplikacji BeamUp oraz kart Visa. BeamUp to usługa finansowa, która pozwala na przesyłanie pomiędzy użytkownikami aplikacji pieniędzy. Ale nie tylko. BeamUp ułatwia rozliczenia z przyjaciółmi i udostępnia fajne oferty na wspólny czas. Dzięki BeamUp wspólne wyjście na koncert, imprezę, do kina czy prozaiczna zrzutka na prezent będą jeszcze prostsze. W ramach okazji, którą opisujemy w dzisiejszym wpisie można otrzymać zupełnie za darmo 11 PLN: 1 PLN za zainstalowanie aplikacji i rejestrację 10 PLN za dodanie karty Visa do aplikacji 5 PLN za podanie kodu podczas rejestracji: NGEE4COF (zakładka „Zgarnij kasę”) W ramach okazji, którą opisujemy w dzisiejszym wpisie można otrzymać zupełnie za darmo 11 PLN: 1 PLN za zainstalowanie aplikacji i rejestrację 10 PLN za dodanie karty Visa do aplikacji 5 PLN za podanie kodu podczas rejestracji: YA7FDFFM (zakładka „Zgarnij kasę”) 1 KROK – 1 PLN za instalację i rejestrację w aplikacji: Samą aplikację BeamUp można ściągnąć z Android Market lub Apple Store. Po przeprowadzaniu rejestracji otrzymuje się na start 1 PLN. 2 KROK – 10 PLN za dodanie karty Visa: Po chwili wyświetli się prośba o przedstawienie możliwości co można zrobić z aplikacją. Należy się zgodzić – wówczas zostanie zaproponowana opcja dodana karty Visa i dodatkowe wynagrodzenie w wysokości 10 PLN. Jeśli wszystko wykona się prawidłowo łączna suma środków na koncie powinna wynosić 11 PLN. Żeby zarejestrować się w usługach BeamUp potrzebne są: adres e-mail, imię i nazwisko, PESEL (Wymagają tego przepisy ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu). Jeśli nie posiadasz numeru PESEL możesz dokończyć swoją rejestrację za pomocą przelewu weryfikacyjnego pay-by-link lub skanu dokumentu tożsamości. Do rejestracji potrzebny jest numer telefon, na który otrzymuje się kod weryfikacyjny. 3 KROK – 5 PLN bonusu za podanie kodu: Podczas rejestracji warto podać kod YA7FDFFM , dzięki któremu otrzymuje się dodatkowe 5 PLN (zakładka „Zgarnij kasę”). Zdobyte w ten sposób pieniądze można wykorzystać w dowolny sposób: przelać znajomemu, wypłacić lub skorzystać z 1 z dostępnych okazji np. zakupić bilety do Multikina za 15 PLN

Gość misiek kc
Witam Sprawdziłem rzeczywiście działa Sciągnąłem apkę z google play Po zarejestrowaniu dostałem 1 zł Potem dodałem karte Visa I mam kolejne 10 zł Wpisując w zakładce "zgarnij kasę" kod NGEE4COF dostałem jeszcze 5 zł Dodałem nr konta KASE JUZ WYPLACILEM I MAM 16 ZETA(przelew zaksięgowany ale pieniadze jeszcze nie dotarły jak dotrą napisze)

Gość gość
JAK TO SCIAGNAC NA WINDOWS PHONE??

Gość gość
windows phone to martwy niewspierany system, nawet microsoft go uśmiercił i pogrzebał do trumny

5I7FRRUI AKTUALNY kod polecenia :) będę wdzięczny jeśli go użyjesz. (16zł do zgarnięcia) w razie problemów chętnie pomogę ;) // rejestracja +1 zł na start //dodanie karty Visa +10zł (-1zł ale zwracają po 1 dniu) // użycie tego kodu to dodatkowe 5 zł dla Ciebie i 5zł dla mnie :) a aplikacja może niektórym się przydać ułatwia rozliczanie ze znajomymi i są różne promocje.

Gość PomocnySerfer
CEDOC7UE --- aktualny kod, powyższe nie działają! Witam, szybko opisze jak w 15min zarobić 16zł! Co nam potrzebne: - telefon z android/ios - konto bankowe (wymagane posiadanie 1zł na koncie_ - karta płatnicza 1 KROK – 1 PLN za instalację i rejestrację w aplikacji: Samą aplikację BeamUp można ściągnąć z Android Market lub Apple Store. Po przeprowadzaniu rejestracji otrzymuje się na start 1 PLN. 2 KROK – 10 PLN za dodanie karty Visa: Po chwili wyświetli się prośba o przedstawienie możliwości co można zrobić z aplikacją. Należy się zgodzić – wówczas zostanie zaproponowana opcja dodana karty Visa i dodatkowe wynagrodzenie w wysokości 10 PLN. Jeśli wszystko wykona się prawidłowo łączna suma środków na koncie powinna wynosić 11 PLN. + za kod u góry 5pln. Wymagany jest pesel, karta płatnicza i oczywiście rachunek bankowy. Od siebie dodam, że warto używać kodu, zawsze o piątaka więcej!

Gość gość
To jacyś oszusci potem sie na konto wlamia, nie ryzykujcie

Gość gość
oszuści!

Gość gość
Ci co mają kartę, ja jestem w MV, to nie muszą się przejmować dodatkowymi opłatami za te nieszczęsne sms premium