Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechać gdzieś na motocyklu...

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się wycieczka motocyklowa, pojechać gdzieś przed siebie w stronę gór i lasów. Usiąść na łące, pogłaskać owcę. Albo zapakować trochę rzeczy i jechać nad jeziora i leżeć na brzegu... Chcę już lato.

Gość gość
Dość częstym celem dalekich podróży motocyklistów są pobliskie drzewa.

Gość gość
pojechać na wycieczkę rowerową, położyć się na kocyku na łące i patrzeć w niebo i pozwolić by wiatr głaskał po ciele i poczuć ciepło promieni słońca, wdychać zapach trawy, ziół, lasu...chcę lata

Gość gość
gość dziś - miło, że nie jestem sama :) Strasznie nie lubię zimy, nawet jak jest ładna (taka ze śniegiem), wolę jak jest ciepło i słonecznie, a już lutego nienawidzę

Gość gość
zima jest fajna gdy jest śnieg, słońce i nie ma wiatru, no nie można mieć wszystkiego

Gość gość
czyli prawie nigdy :P

Gość Lucee
Jak dla mnie zamiast motocyklu wolę rower. Spokojna jazda po lesie a czasem rower górski i ciężkie trasy w lesie. Kupiłem sobie ostatnio właśnie rower górski na domenasportowa i naprawdę mi się spodobało można się nieźle zmęczyć i robić formę.

Gość Dyziak
Mi też się marzy, ale w tym czasie mrozów układam sobie wszystko w głowie, planuje i zbieram odpowiednie środki. A jak się zacznie lato, będzie czas na realizację