Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wadliwe szczepionki

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzałyscie juz listę wadliwych szczepionek czy wasze dziecko jej nie otrzymało?ja właśnie sprawdziłam i u mnie ok

Gość gość
Od kiedy jem miód wielokwiatowy z CBD + CBDA i pije syrop konopny z Rokitnikiem (dokładnie rok), to nie choruję - nie przeziębiam się, nie mam kaszlu, nie boli nie gardło. Wcześniej notorycznie się przeziębiałam, miałam ogromny katar, który ciągnął się przez dwa tygodnie. Przez ten rok byłam chora tylko raz, ale tego nawet nie można nazwać przeziębienie - kilka razy wydmuchałam nos, bardzo lekko bolało mnie gardło przez jeden dzień. Przyznaję, że konopi nie jem codziennie, wtedy efekty byłyby pewnie jeszcze lepsze, jeżeli chodzi o inne schorzenia. także polecam a te produkty znajdziecie na tej stronie najtańsza wysyłka sprawdziłam :) www.konopiafarmacja.pl

Gość gość
Moje maleństwo taką wadliwą szczepionkę otrzymało. Jestem z Człuchów. A potem się dziwią że nie chcemy szczepić dzieci.

Gość gość
Powiem Ci ze i tak źle i tak niedobrze

Gość gość
Ja i bez tego badziewiastego miodu i syfnego syropu konopnego , nie pamietam kiedy bylam przeziebiona , wiec w*********j w polobrotach

Gość gość
Mamy, a co myślicie o przypadku w którym z dwóch ostatnich szczepień mojego dziecka nie mam wpisanego i wklejonego nr i serii szczepionki? Moja wina ze nie dopilnowałam ale płaczące dziecko plus mój stres podczas szczepienia wiec ostatnie o czym pomyślałam to sprawdzanie poprawnego wpisu do książeczki.... :/ Mam zamiar pojechać do przychodni i zażyczyć sobie rozmowy z tą pielęgniarką celem wbicia jej do głowy żeby więcej tego nie zrobiła.

Gość gość
Mój miał przynajmniej 2, zachodniopomorskie. W sanepidzie twierdzą, ze jest wszystko okeeej.

Gość gość
Moje dziecko ma powikłania po szczepionce z listy (nr serii się zgadza), ale szczepienie było wcześniej, bo w sierpniu, a w Gazecie Prawnej piszą o okresie od października. Moje dziecko było szczepione szczepionką z listy w sierpniu i dokładnie od dnia szczepienia do dziś są problemy: ma pojawiające się i znikające obrzęko pokrzywki, bąble pokrzywkowe, plamy, napadowy kaszel i cały czas powiększone węzły chłonne. Było hospitalizowane, było mnóstwo badań: w trzech szpitalach i prywatnie. Zostało to zakwalifikowane jako niepożądany odczyn poszczepienny. Leczenia nie ma, tylko objawowe. Wszyscy mówią, że jak to po szczepieniu, to nie da się dojść co dokładnie się dzieje i jak to wyleczyć.

Gość gość
gość wczoraj To nie Twoja wina, to OBOWIĄZEK pielęgniarki. Nie rozmawiaj z pielęgniarką tylko z jej przełożonym.

Gość gość
Moje dziecko też zostalo zaszczepione dwiema z tej serii,ale z tego co czytałam to nie jest powiedziane,ze cala seria jest wadliwa tylko trzeba się w konkretnej przychodni dowiadywac