Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co urzad pracy móglmi przyslac poleconym?

Polecane posty

Gość gość

Bylam zarejestrowana jako bezrobotna w 2017r przez pól roku. Pit już dostałam. Dziś przyszło mi awizo (współlokatorka wyjela ze skrzynki) i wychodzi na to, że to coś z UP. Ktoś się domyśla co mogli mi wysłac?

Gość gość
Jak odbierzesz, to się dowiesz :)

Gość gość
Znaleźli dla Ciebie pracę dziewico.

Gość gość
Nie wiem; ja dostawałam tylko zwykłym. Nie dowiesz sie dopóki nie pójdziesz na pocztę; a jest wpisany nadawca? Listonosz bardzo rzadko wpisuje od kogo. A w czasie bycia bezrobotna podpisałaś jakas umowę i tego nie zgłosiłaś? Albo pobieralas zasiłek i pracowałaś z jakas umowa śmieciowa badz na czarno? Bo jak do pup dojdzie takie info, to potem trzeba oddawać wszelkie stypendia stażowe albo zasiłek:-/

Gość gość
No właśnie będę mogła odebrać dopiero w przyszłym tygodniu, a na awizo jest napisane ze to z UP (u nas listonosz jaki list jest z jakiegoś urzedu to pisze na awizo). I nic nie zrobiłam w trakcie bezrobocia takiego co by mnie urząd ścigać miał, jak znalazłam robotę to się wyrejestrowałam. Miałam co prawda kurs zrealizowany za który urząd mi zapłacił ale nie wiem co by mnie mieli z tym kursem ścigać.

Gość gość
Może potwierdzenie od kiedy do kiedy tam byłaś zarejestrowana

Gość gość
Juz sie chyba domyslam . W picie, ktory mi przyslali jest ( chyba ) blad, w kazdym razie w rubryce Przychod mam mniej wpisane niz mi przelali zasilku wiec moze to teraz podeslali korekte