Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci po trzydziestce nie mają

Polecane posty

Gość gość

już ani fajnego ciałka, ani słodkiej buźki. Są leniwi, wyrachowani, wygodni, nudni! Do tego jaja coraz niżej zwisają i zaczynają klaskać obijając się prawie że o kolana. Także przykro mi panowie ale to że facet z wiekiem zyskuje to tylko stereotyp. Prawda wygląda inaczej i możecie się łudzic jedynie, ze waszym paniom nie chodzi jedynie o pieniądze. 🖐️

Gość gość
Spoko wystarczy taka prukwe jak ty zmienić na 20 latkę i jajka od razu się kurcza a klata wypina. Oczywiście jak popatrzeć na wasze obwisłe dojechać rozjechane pipy to wszystko opada.

Gość gość
Ja mam 5 z przodu, ale moja kobieta jakoś nie narzeka, nie chcę się chwalić, ale ona twierdzi że jestem jak wino, im starszy tym lepszy.

Gość gość
dziś Eche, oszukuj sie dalej. Na 30 i 40 stke zawsze tabun chętnych się znajdzie. Wielu chciałoby puknąć. A żadna fajna babka nie będzie bawiła się starymi pomarszczonymi jajami skoro może mieć młode! :D

Gość gość
Też to zauwazyłam. Faceci którzy kiedyś mnie kompletnie jarali obecnie po przekroczeniu trzydziestki zrobili się po prostu odpychający fizycznie :O

Gość gość
A ty cwaniaro masz jakiegoś młodego na stale? Bo w to że cię jakiś w ramach experymentu bzyknie czasem w to wierzę... ale musisz mu jeszcze flaszkę postawić.

Gość gość
Nie kochaniutki. Na stałe to mam łosia z baaardzo grubym portfelem i kartą bez limitu :) A w każdy weekend młodego, napalonego ogiera :) A ty marszcz dalej swojego sinego kapucyna pod dewiacje na redtube. 🖐️

Gość gość
Aaaa czyli zwykła kurêwka dająca za kasę, a na nią leci jakiś biedny desperat i zmusza się do kopulacji bo mu zawsze skapnie coś z tego co zarobi u swego sponsora.

Gość gość
To się nazywa przyjemne z pożytecznym - kobiety nareszcie zmądrzały. Nie dość, że facet wyrooha i zrobi dobrze, to jeszcze na końcu za to zapłaci! hahaha!

Gość gość
Widać jak gościa z dziś bolą realia! Jesu, jak mnie drażnią takie nieudaczniki życiowe.

Gość gość
Popieram dlatego Ja 33, zawsze celuję w takich 22-25 i wyciskam ich jak cytrynę :) Mniam! I wbrew obiegowej opinii oznajmiam, że niejeden się zakochał i wielkie deklaracje składał. :D Faceci to naiwniaki myślący tylko tym co mają w spodniach dlatego każdego można owijać sobie wokół palca jak się żywnie podoba, gdyż myślenia mózgiem nie uświadczysz, oj nie :)

Gość gość
Najlepsze kiedy facet myśli o kobiecie jak o trofeum, a nie ma bladego pojęcia, że właśnie on sam został wykorzystany :D Ale ciiii, nie wyprowadzajmy ich z błędu. Tak jest zabawniej :)

Gość gość
gość dziś buahaha, toś jej dojèbał

Gość gość
gość dziś to nie są faceci tylko męskie peezdy

Gość gość
przede wszystkim mezczyzni po 30stce nie maja juz nic atrakcyjnego do zaoferowania prawdziwej kobiecie NIC a bylam w zwiazkach roznorakich z chlopakami 20+ do 40+ wiec mam porownanie tego z ktorym jak bylo no chyba że ktoraś lubi niekonczącą się nudę w towarzystwie podstarzalego, (nieapetycznego już) fagasa - WATPIĘ chocby nie wiem jak o siebie dbał to już nie to samo amen

Gość gość
dziś nie ma to jak wiwatować w desperacji samemu sobie Padłam! :D :D xD

Gość gość
bo to ten śmieć co zasrywa kafe przyklaskuje w watkach samemu sobie :O ale o takim obiboku - nieskalanym myślą - czego się spodziewasz?

Gość gość
Ja mialam faceta lat 36, właśnie miałam nadzieję, że bedzie taki jak w temacie. Niestety byl aktywny, nadal głupoty mu w glowie imprezy, fejsbuki, lajkowanie ladnych doop, sporty, takze niestety. Teraz szukam mlodego.

Gość gość
Faceci to naiwniaki myślący tylko tym co mają w spodniach Xxx Mowia te co caly czas mowiac dobrze o mlodych mowia wylacznie o seksie. Zalosne