Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benedyktsaba 124

Jak kocha chłop spod znaku wagi?

Polecane posty

Gość benedyktsaba 124

cholernie mnie to nurtuje i chciałabym z kimś porozmawiać o tym

Gość gość
Rozważnie:). Przynajmniej mój. Nie ma zrywów czułości,zrywania kwiatków i świec. Jest śniadanie ,kolacja,kupiony jakiś drobiazg albo wyjście gdzieś. Również uczucia rozważa . Nie z wyrachowania tylko z natury,bo również one muszą być wyważone,jasne i uporządkowane:). Tylko w łóżku nie jest uporządkowany i rozważny :D

Gość gość
Mój mąż jest spod znaku wagi.Jest bardzo uczuciowy i wrażliwy.Bardzo chcialby zostac ojcem ja rowniez wiec nieldugo bedziemy sie starac o dziecko.Jestesmy ze soba 9 lat a małżenstwem od prawie 2 lat.Nie jest idealny jak kazdy ale naprawde potrafił pokochac i szanowac mnie tyle lat mimo roznych niepowodzen w naszym zyciu.Mojej wagi bym nie zmienila na zadnego innego:) ale nie wiem czy naprawde jest jakas regula.Nie kazda waga moze taka byc.Mysle ze kazdy ma inny charakter i osobowosc mimo znaku zodiaku.Moze byc waga paskuda a moze byc waga aniol.Powodzenia

Gość gość
Wage łatwo zranic .

Gość gość
Jestem spod znaku wagi i póki co 19 lat po ślubie . To wiele wyjaśnia . Nie jestem wylewny w uczuciach nie mowie na co dzień że kocham. Za to troszcze się i dbam o rodzinę. Natomiast kiedy już powiem ze kocham to rodzina wie ze to nie tylko słowa bez pokrycia a stan faktyczny.

Gość gość
Moja waga to był typ kobieciarza. Był z jedną, spotykał się ze mną ( i innymi ale do tego doszłam później ) a nad kilkoma innymi pracował. Do tego skąpiec, zero romantyzmu i rżnął jak młotem pneumatycznym bez żadnego polotu i gry wstępnej. Reasumując- nie powtorzylabym już tego błędu. Z perspektywy czasu widzę, źe byłam bardzo samotna skoro takie coś jak on zajęło 2 lata mojego życia ;-)

Gość gość
Waga nie kocha, nie potrafi. Egoiści, Piotrusie Pany, lawiranci i kurfiarze bleee

Gość gość
Na miłość wagi trzeba zasłużyć, nie lubi łatwych wręcz przeciwnie zniechęca je, ma wyrobienie zdanie, tego otwarcie nie powie nie będzie obrażać. To waga decyduje z kim chce być, nie tylko porządnie decyduje, czyli waga równoważy. Pisał Piotr.

Gość gość
Waga kocha ale nie wszytkie :) nie wszytkie na to zasługują :P

Gość gość
Usranie Pedale

Gość gość
19:41 Patol się odezwał to dopiero ciekawy przypadek dla lekarza.

Gość gość
Znam Pana wagę i chyba najbardziej popaprany ze wszystkich znaków. Waga rownoważy- gowno prawda, wiecznie niezdecydowany czy chce czy nie, ta czy może inna. Kurwiarz jak dla mnie.

Gość gość
Delikatnie napisze z kobietą co leci na ciało, mnie nie interesuje, musi być coś więcej wspólne cechy, upodobania inaczej tylko może pomążyć i mieć urojenia. Waga.

Gość gość
Gość 20.06 A teraz przetlumacz to na j polski , bo nie wiadomo o co ci chodzi :-o

Gość gość
Krętacz i manipulant. Mówi, że chce dobrze dla wszystkich a tak naprawdę dba jedynie o siebie. Trzeba mu jednak przyznać, że nawet jeśli wbija nóż w serce ma to sjakkolwiek zabrzmi... urok. Nie można się na niego długo gniewać ale właśnie dlatego należy unikać. bo potrafi bawić się drugim człowiekiem jak rzeczą. Taka była ''moja'' waga. Tyle,że nigdy nie był moj a mnie chciał na własność. Bajerkę to ma pierwszorzędną. Nigdy więcej.

Gość gość
20.13 Identycznie !!! Kooorwa jakbym o tym c***ju czytała !

Gość gość
Nie wiem czy wszystkie wagi, mają branie, ale u mnie tak jest nie każda pozna mnie naprawdę nie z każdą umówię się na randkę Jak już dojdzie to wiem, nie romans i ślepy zaułek, który i tak by się skończył. Chciały by mnie zbałamucić, nic z tego.

Gość gość
Jakiś p***b chce się dowartosciowac

Gość gość
Ja znam wage, który lata za wszystkim co się rusza i na drzewo nie wchodzi, ale udaje świętego. Manipulant i d****arz niestety. Taka była moja waga.

Gość gość
Czemu pisze jak jest, są ludzie gdzie ciężko im znależć nawet jedną innej nie znają. Są tacy co nie szukając mają za natto. W totolotka nie wygrałem nawet zwrotu kuponu, w miłości mam szczęście.

Gość gość
20:32 twoja waga ta sama waga nie była twoja bo sobie wmawiałaś :D

Gość gość
Jak nie macie szczęścia do miłości to grajcie w totolotka serio pisze.

Gość gość
20.38 Nie wmawialam sobie, ale On mi to wmawial. Okazało się ze kawał s*******a z niego i tyle. Nigdy więcej

Gość gość
Zdania są podzielone patologiczna waga, jak normalna, dobrze wychowana to takie nie są. Waga.