Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azsx

Czy mozna kogos kochac i nie chciec z nim byc?

Polecane posty

Gość azsx

j.w

Gość gość
TaaK, Kubus Grabowski ❤️

Gość gość
Można. Ja wiemy że przy kimś szczęścia nie zaznamy Gdy kochamy, ale to toksyczna miłość Gdy ktoś nad zranił tak bardzo, ze wybieramy szacunek do siebie Jest milion takich sytuacji.

Gość gość
Tak, np alkoholika, babiarza, kogoś kto nie chce poważnego związku, bo już taki jest.

Gość gość
Kochać bezwzaeunkowo tak, i tylko tak, ale niechęć do bycia w czyimś towarzystwie trochę jest dziwna

Gość azsx
Czuje ze moje zycie to bedzie juz jedynie wegetacja. Musialem zostawic kobiete ktora kocham.. Nie potrafie byc z nia szczesliwy a jednak ja kocham, to chore..

Gość gość
12:47 Proza życia.

Gość gość
Np przebywac to bardzo chętnie, ale nie np brac ślub z tym sympatycznym alkoholikiem, który bywa naprawę uroczy, ale ma całą masę zmian w charakterze, które czynią z niego niezdolnego do bycia zrównoważoną głową rodziny.

Gość gość
To pytanie skojarzyło mi się z osobami popularnymi... Kochamy na odległość jakąś tam gwiazdę, ale nie chcielibyśmy z nią być, bo ona mogłaby zepsuć nasze myślenie o niej przez ciągłą pracę, spotkania z fanami, współpracownikami, może jakieś uzależnienie, strojenie fochów, brak czasu na randki, normalne życie, itp., itd. . I cała miłość wzięłaby w łeb, bo wyobrażenie było inne, doskonałe. A jak się wie o tej gwieździe tyle, co z mediów i ze zdjęć, to takie zauroczenie, choć dziecinne, może trwać w najlepsze...

Gość gość
Dlatego nie jezdze nawet na koncerty :-D