Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam szanse jeszcze zdać maturę?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata. Szkola nic mnie nie nauczyła. Chodziłem do szkoły a konkretnie do LO gdzie bylem prześladowany, bity, wyśmiewany. Jak w takich sytuacjach mogłem się normalnie uczyć. Bałem sie chodzić do LO, gdyż słabszych uczniów tam nękano. Ta szkoła wyglądała jak z jakiegoś horroru, odrapane ściany - potem przemalowano ale nieważne, boisko na zewnątrz jak w Czarnobylu. W ostatnim semestrze doszły kolejne patologie, nie zdalem klasy . Rok siedziałem z innymi patologiami, jak w więzieniu. Mam duży uraz psychiczny, który ciągnie się latami za mną. Wiadomości umiem mało, tuz pod koniec szkoły rodzicom udało sie od psychologa do którego chodziłem zdobyć papier na naukę indywidualną w szkole. Co mi to dało? Napiętnowanie w klasie, każdy miał mnie za głąba. I teraz co mogę zrobić? Mam "dziurę" edukacyjną, ogrom wiadomości i pustkę w głowie.. Jestem na bezrobociu przez to wszystko :( rodzice nie zauważali ze dzieje sie źle, tylko ze na taką szkołę mnie tylko stać.

Gość gość
Do matury nie podszedłem

Gość gość
Oczywiście, że możesz zdać. Zapisz się do LO dla dorosłych i tak siedzisz w domu i nic nie robisz.

Gość gość
Wykształcenie średnie mam nie mam tylko matury bo niepidszedłem