Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChG

Zdrada finansowa.j..?

Polecane posty

Gość ChG
Moje zasady nie dotyczą bycia razem w łazience. To faktycznie obrzydliwe. Moje zasady są dobre dla obojga. Zdrowe jedzenie. Bieganie. Przemyślane zakupy. Wszystkie zasady u nas są takie. Nikogo nie niszczą. Jeśli zmieniają to na lepsze. Nikogo nie tresuję.

Gość ChG
99% to charakter, inteligencja, uroda. To umiejętnoś zachowania w moim towarzystwie (przy mojej rodzinie). Ten 1% to że jest rozpieszczona, ale to można poprawić. I nie na siłę tylko dobrymi decyzjami.

Gość gość
Życie z takim despota to porażka. Wyczuwam w tym wszystkim nutę psychopatii jakiejś. Ty, ty, ty, ty ustalasz, twoje zasady. To się nazywa przegięcie paly w egozimie. Co cię obchodzą jej pieniądze? Zarobiła to kupiła a tobie wara.

Gość gość
Nie oceniaj mojego ekspartnerta - oczywiście, że zasada nie krepowania się z niczym jest dobra dla obojga, bo w razie konieczności opiekowania się drugą osobą obie strony są przyzwyczajone. A zdrowe jedzenie? czy nie lepiej dywersyfikować ryzyko? Skąd wiadomo ze to co zdrowe dzisiaj jest faktycznie zdrowe? jak masło-margaryna-olej kokosowy - lepiej nich każdy je coś innego o wtedy może się okazać, ze chociaż jedna osoba jadła zdrowo. Taka zasada - ktoś musi być zdrowy w tym związku.

Gość gość
"przemyślane zakupy" Ona ten zakup świetnie przemyślała - oszczędzała na ten telefon przez kilka miesięcy, to nie był impuls. Więc doskonale wspisuje się w Twoją zasadę

Gość ChG
Za zdrowe jedzenie uważam brak cukru, konserwantów, zero śmieciowek, najlepszej jakości mięso i głownie warzywa. To raczej zawsze będzie zdrowe. Tak jak np. zasada o lekach. Z racji studiów nie chcę by ktokolwiek w moim związku czegokolwiek nadużywał. Dlatego mamy zasadę że nie przy każdym bólu głowy bierze się tabletkę. Te zasady służą każdemu z nas, nam jako parze i są dobre.

Gość gość
Greja się naogladal. Widać.

Gość gość
Moja żona wychowuje takiego terrorystę. Wszystko mu wolno. Nie wolno zwracać uwagi. Nigdy bym nie krzyczał ani nie uderzył dziecka, za to mój syn już dwa razy uderzył właśnie dziewczynkę w swojej grupie. Coś poszło nie tak jak chciał. Złamana zasada i efekt. A moja żona nadal uważa że wychowuje ideał.

Gość ChG
Nie. Grey jest idiotycznym tworem dla głupich kobiet. Moją inspiracją jest pod względem zasad Charles Goldsmith. Stąd jego inicjały. Poczytajcie sobie o nim. Jest też program, chyba na TLC.

Gość gość
Jestes poprawny do zarzygu. Pewnie skarpety masz w kostkę kolorystycznie wg zasad feng shui..

Gość gość
No ja wpisałem tego twojego inspiratora i wychodzi gruby facet po 50, to nie on chyba zainspirował te zasady.

Gość ChG
Wpisz Charlie Goldsmith TLC. Fakt, że pod Charles Goldsmith są rożne osoby.

Gość gość
Też leczysz? Dotykiem?

Gość gość
Tez nie lubie snobizmu, ale sposob, w jaki traktujesz swoją dziewczynę jest despotyczny. Jesli ona zarabia, to moze robic coc chce ze swoimi pieniedzmi.

Gość gość
I jesli dziewczyna jest fajna, to cie pogoni po kilku takich akcjach

Gość gość
No trzeba ci oddać honor, że Grejem się nie inspirowałeś. Ciebie chyba seks nawet nie interesuje.Lepiej być w lodowce albo sprawdzać czyjś telefon.Co do TLC, jest tam program "The Healer" no i ten gość.

Gość ChG
To prywatne sprawy, ale seks nie jest na pierwszym miejscu. Nigdy nie będzie dla normalnego dobrze wychowanego człowieka. Po prostu oburzyło mnie, że ktoś pomyślał że mógłbym coś tak poważnego jak swoją dziewczynę, traktować w oparciu o film dla głupków. Dlatego napisałem o Charliem. Podziwiam go na swój sposób, też to w jaki zdyscyplinowany sposób żyje.

Gość gość
No dobra czyli ten gość z TLC też jest takim bucem dla swojej dziewczyny?Tak?

Gość gość
Wiesz co? Gdybys zainspirował się Grey'em to byłoby nieszkodliwe. Głupie acz nieszkodliwe. Ale Ty inspirujesz się człowiekiem, który robi coś niezgodnego z medycyną. Poza tym wprowadzasz wojskowy reżim do związku.

Gość gość
To już wiem. Ty będziesz leczył dotykiem i zlikwidujesz te kolejki w przychodniach.

Gość gość
Charlie Goldsmith....? "kochanie nie weźmiesz tabletki, bo trzeba poczekać, tak kazał Charlie mój guru" Gorzej się skompromitować nie mogłeś.

Gość gość
Wychodząc wczoraj z tego wątku nie sądziłam, że tak się rozwinie. Zasady dotyczące jedzenia? Brania tabletek? O matko, łeb mi pęka, to biorę, nie zamierzam prosić nikogo o zgodę, to jest wręcz chore. Pojedziesz na delegację, a ona ma dzwonić z bólem glowy i pytać, czy wolno zażyć jakiś nurofen, czy dasz pozwolenie? A jak zechce jogurt z syropem glukozowym, to zabronisz jogurtow, bo niezdrowe i pozwolisz tylko na naturalne? A płatki, co, gdy jedno lubi z pełnego ziarna +owoce, inne lubi owsiane? A kawa, gdy ona lubi rozpuszczalną, niezdrową, a Ty czarną, parzoną? To w imię zasad rezygnować i pić na siłę? A gdy wrzodów jedno dostanie i konieczna będzie dieta, to drugie też automatycznie taka sama kuchnia? Chryste! Ktoś napisał o psychopatii, całkowicie się z tym zgadzam. Szkoda mi jej i ewentualnych dzieci. Na pewno nie będzie im wolno taplać się w kałuży, bawić w błocie, bo jakby to wyglądało, pewno wojskowe zasady będą. Pewno cukierków nie wolno, ani nigdy hamburgera, frytek z maca. Mamy 21 wiek! Życie to kompromisy, ale i bycie sobą, a nie życie pod dyktando kogoś, wszystko jest dla ludzi.... Nie wierzę, że istniej takie chore osobowości, jak Ty. Czy dziewczyna wie, co tutaj jest pisane? Pokaż jej wątek, bądź szczery, bo chyba zasady dotyczą też szczerości.

Gość ChG
Planuję jedno dziecko ale po studiach, to chyba logiczne. Na pewno będzie mu/jej wolno to co innym dzieciom. A śmieciowego jedzenia w moim własnym domu nie było. I w moim nowym domu też nie będzie.

Gość ChG
Już się zgodziłem na telefon-to jest KOMPROMIS.

Gość Krucyfiks
Nie w Twoim domu tylko w WASZYM domu i nie Twoje dzieci tylko WASZE dzieci. Liczysz sie tylko ze swoim zdaniem. Nie macie jeszcze wspolnych zobowiazan a z Twojej strony az kipi od despotyzmu i przerosnietego ego.

Gość ChG
W MOIM domu, bo mieszkanie kupią moi rodzice. Chyba logiczne, że to ja będę też decydował o swoim dziecku.

Gość Krucyfiks
A na telefon wcale sie zgadzac nie musisz, bo nic Ci do tego. Jej wybor. Jestes dla niej obca osoba ( pod wzgledem prrawnym) i nie masz nic do gadania. Nie mieszkacie razem, nie macie wspolnych pieniedzy. Dzis jestes a jutro moze Cie kopnac w dupsko i to bedzie jej decyzja.

Gość Krucyfiks
Ty nadal nic nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi.

Gość ChG
Liczę że kiedy powiem o decyzji, ona sama też coś zmieni i może odda ten telefon, już nie pod moim ultimatum.

Gość gość
Czy Ty coś poza tym TELEFONEM widzisz w życiu...?