Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ChG

Zdrada finansowa.j..?

Polecane posty

Go艣膰 Krucyfiks
I wez sie smarku za robote. Bo poki co nawet na telefon nie zarobiles a ona tak. Wszystko Ci rodzice kupia- fajnie, ale widac tylko Ci krzywde robia. Nic do Ciebie nie dociera

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Chyba zrobi臋 w pracy zbi贸rk臋 na X dla Ciebie, bo nie odpu艣cisz i zam臋czysz t臋 dziewczyn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krucyfiks
Patrz jak sie zakreciles. Rodzice Ci kupia mieszkanie i to bedzie Twoje i Twoje decyzje i ona nie ma nic do gadania bo to TWOJE. Ona ma pieniadze swoje i to sa JEJ decyzje i tez tu nie masz nic do gadania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Jak mam niby pracowa膰 i studiowa膰 medycyn臋? W wakacje pomaga艂em wujkowi w Kopenhadze i zarabia艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Telefon to jej sprawa, ale ja tego nie zaakceptowa艂em. Powinna zaczeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krucyfiks
Na co miala czekac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
durny jeste艣 autorze poczytaj w膮tek " pieni膮dze zwi膮zek" troch臋 jakby o twojej dziewczynie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlugo juz jestescie razem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Prawie dwa lata. Nied艂ugo mamy drug膮 rocznic臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Moja dziewczyna powiedzia艂a, 偶e skoro mam by膰 chory przez ten telefon, to mo偶e go odda膰 i mie膰 ten, kt贸ry mia艂a. Czuj臋 si臋 z tym 藕le. Chcia艂em 偶eby tak by艂o, ale nie w ten spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak bedziesz jej narzucal swoje zdanie, to moze sie zrazic. A moze cie denerwuje, ze ona ma juz swoja kase, a ty tylko "od rodzicow"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CgH
Nie mam problemu z jej pieni臋dzmi. Chcia艂em 偶eby nie 艂ama艂a regu艂, kt贸re mamy. Ale teraz ona sama chce odda膰 ten telefon i wiem, 偶e niepotrzebnie zaczyna艂em te chore gry i j膮 do tego zmusza艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasik 78
Jezuuu przenaj艣wi臋tszy,co tu si臋 odpierd*ala?Mam nadziej臋 偶e tu sobie kto艣 偶arty robi a je艣li nie to w tej chwili zaczynam si臋 modli膰 偶eby moja c贸rka w przysz艂o艣ci nie trafi艂a na takiego wariata...ty serio masz takie podej艣cie do 偶ycia? pierwsza rzecz ,to ty zalatujesz snobizmem ju偶 na samym pocz膮tku "JA MEDYCYN臉" -nie chcia艂e艣 si臋 pochwali膰 偶e nie jeste艣 byle burkiem tylko powa偶nym doktorkiem? cz艂owieku gdzie twoja spontaniczno艣膰 ,rado艣ci z m艂odo艣ci ,z 偶ycia?mo偶na mie膰 zasady ,nawet trzeba ale to co ty uwa偶asz za zasady to jest nic innego jak dyktatura!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Nie jestem JESZCZE lekarzem, ale studia to pow贸d do dumy. Troch臋 przesadzi艂em z wywieraniem presji w sprawie tego telefonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 jestem na medycnie i pracuje ty c***u i marny prowokatorze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasik 78
nie tylko w sprawie telefonu przesadzi艂e艣... tam by艂o te偶 o jedzeniu ,o bieganiu... a co je艣li twojej kobiecie znudzi si臋 bieganie? bo rozumiem 偶e teraz biegacie oboje,tak? a je艣li b臋dzie w ci膮偶y (i tu znowu napisa艂e艣 偶e to TWOJE dziecko b臋dzie ale chyba zapomnia艂e艣 偶e jej r贸wnie偶) i najdzie j膮 nieposkromiona ochota np. na hamburgera? to co, nie pozwolisz jej zje艣膰 bo to 艂amanie zasad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Na medycynie musz臋 si臋 skupi膰 na nauce. Ja nie musz臋 teraz pracowa膰. Wol臋 zainwestowa膰 w siebie, a to oznacza te偶 w przysz艂o艣膰 mojej rodziny. Nie zmuszam nikogo w ci膮偶y do biegania. Biega teraz, a KIEDY艢 dostosujemy 偶ycie do ci膮偶y. Przesadzi艂em z telefonem i umiem si臋 do tego przyzna膰. Je艣li ona go odda ( a m贸wi, 偶e odda dzi艣 wieczorem) b臋d臋 si臋 z tym cholernie 藕le czu艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odda telefon bo chce czy dla ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ja medycyn臋, wi臋c nie zarabiam, bo mam du偶o zaj臋膰. Nie po艂膮cz臋 tego z prac膮." To nie k艂am, tylko pisz prawd臋 偶e jeste艣 leniem parszywym :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasik 78
nie napisa艂am o bieganiu w ci膮偶y tylko o jedzeniu w ci膮偶y hamburgera.a o bieganiu 偶e jej si臋 mo偶e znudzi膰 chocia偶by albo mo偶e polubi inny sport co niekoniecznie tobie b臋dzie odpowiada艂 i wtedy te偶 powiesz 偶e 艂amie zasady? ty nie rozumiesz tego 偶e nie mo偶esz narzuca膰 czy m贸wi膰 nikomu ,nawet swojej dziewczynie a tym bardziej 偶onie swojego toku my艣lenia... ja wiem ,pisa艂e艣 偶e przedstawi艂e艣 jej to ju偶 na pocz膮tku i ona si臋 zgodzi艂a ,ale! na pocz膮tku jak cz艂owiek zakochany to ma klapki na oczach wi臋c pewnie obieca ci wszystko a z czasem zacznie dociera膰 do niej 偶e to jest chore a druga rzecz -cz艂owieku ty sobie uroi艂e艣 偶e twoje 偶ycie ma wygl膮da膰 w bardzo okre艣lony spos贸b i nie bierzesz pod uwag臋 偶e nie wszystko tak si臋 da jak sobie wymy艣li艂e艣 a nawet je艣li si臋 da to niekoniecznie musi to by膰 fajne i podoba膰 si臋 wszystkim ca艂e 偶ycie...we藕 pod uwag臋 偶e ta dziewczyna ma sw贸j charakter ,swoj膮 osobowo艣膰 i nawet je艣li udaje ci si臋 na razie jako艣 st艂amsi膰 to kiedy艣 to wyp艂ynie i obudzisz si臋 w bardzo nieszcz臋艣liwym zwi膮zku ,ze sfrustrowan膮 kobiet膮 i po ptokach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Straszne to. Ty nie masz nic swojego... Mieszkanie kupi膮 rodzice, studia oplacaja rodzice, jedzenie i mieszkanie teraz na pewno tez oni, nawet ten internet, dzi臋ki kt贸remu piszesz to wszystko, Kopenhag臋 pewno te偶 op艂acili rodzice. A przepraszam, swoje to masz - zasady... I masz czelno艣膰 wszczyna膰 wojenk臋 o cudzy telefon za cudze, zapracowane pieni膮dze. Biedna dziewczyna, szkoda, 偶e nie czyta tego w膮tku, dowiedzia艂aby si臋, 偶e wszystko po 艣lubie b臋dzie Twoje, dziecko Twoje, mieszkanie Twoje, zasady Twoje, decyzje Twoje, nazwisko Twoje, a jej nic, zupe艂nie nic. No mo偶e telefon...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Ka偶dy musi uprawia膰 sport, nie musi by膰 to bieganie. Tylko 偶e bieganie jest najwygodniejsze. Co do 艣mieciowego jedzenia, to nie ma na to zgody. Nie ma tak, 偶e kto艣 musi co艣 zje艣膰. Zawsze mo偶e co innego, warto艣ciowego dla organizmu. Wiem, 偶e i tak macie nasze zasady za g艂upie, ale dam przyk艂ad: Zasada jest taka, 偶e s艂odzi si臋 herbat臋 raz dziennie np.rano, kiedy mo偶na czu膰 potrzeb臋 cukru. Ja tego przestrzegam i ona te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli ona odda dzi艣 wieczorem telefon do sklepu? To o co jeszcze chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChG
Nie chc臋 偶eby oddawa艂a dla mnie. Chcia艂em 偶eby zrobi艂a to, ale nie w taki spos贸b. Wszystko musi tak udziwnia膰. Nie wiem czy i艣膰 z ni膮 do tego sklepu czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na twoim miejscu po prostu bym szczerze przeprosi艂a.Powiedz, 偶e ci odbi艂o i ju偶 si臋 to nie powt贸rzy.I nie zwracaj wog贸le uwagi na ten telefon.Im wi臋cej z ni膮 o tym m贸wisz, tym gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak to ka偶dy MUSI uprawia膰 sport? ja nie musz臋 ,co mi zrobisz?jak mam ochot臋 pop艂ywa膰 to p艂ywam ,jak mam ochot臋 wolny czas sp臋dzi膰 czytaj膮c ksi膮偶ki to le偶臋 przez miesi膮c ,czytam ksi膮偶k臋 za ksi膮偶k膮 (w wolnym czasie oczywi艣cie bo mam obowi膮zki) a na basen nie chodz臋 i nie uprawiam 偶adnego sportu... problem w tym 偶e twoje zasady to ograniczanie ,zero spontaniczno艣ci ,zero normalno艣ci ,wszystko pod rygor! za艂贸偶 si臋 ze mn膮 autorze 偶e za 15/20 lat b臋dziesz mia艂 wielkie problemy z tym swoim wyidealizowanym 偶yciem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to znaczy " ka偶dy musi uprawia膰 sport"?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz艂owiecze... Ty to 偶yjesz ze stoperem w r臋ku. Teraz czas na sport, teraz co艣 zdrowego zje艣膰, teraz nauka, teraz p贸jd臋 odda膰 telefon z moj膮 ukochan膮 dziewczyn膮 no a potem pobiegam, bo ka偶dy musi uprawia膰 sport....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ja dobrze rozumiem, 偶e ustalili艣cie ile cukru dajecie do herbaty:00000000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ej a z tym s艂odzeniem herbaty rano to pojecha艂e艣 hahaha a ona tak s艂odzi艂a tylko rano od zawsze czy od kiedy ty jej wbi艂e艣 do g艂owy swoje durne zasady? a wiesz 偶e oddychanie te偶 cz臋sto szkodzi? studiujesz medycyn臋 to pewnie w jakim艣 wi臋kszym mie艣cie, bo w ma艂ych miastach nie ma akademii medycznych, gdzie jest smog i oddychasz tym paskudztwem szkodz膮c sobie... przeprowad藕 si臋 do jakiej艣 puszczy czy na Syberi臋 ,b臋dzie zdrowiej dla organizmu.

Udost臋pnij ten post