Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChG

Zdrada finansowa.j..?

Polecane posty

Gość gość
A tak poza tematem jak ona zarobiła tyle kasy w 4 miesiące ? 22 lata i taka kasa na telefon a gdzie reszta ?

Gość gość
Zasady to ma k\u\r\w\a. Porządny człowiek powinien mieć chatakter.

Gość gość
Pewnie dawała innym, bo skąd tyle kasiory?

Gość gość
Pewnie telefon dostała od sponsora

Gość gość
Chciałam tylko dodać, że to, co opisujesz to JEST terroryzm. Ja nawet rozumiem, co Tobą kieruje - chcesz dobra swojej dziewczyny, a raczej tak Ci się wydaje, że wypełniając Twoje zalecenia będzie dłużej zdrowa itp. Ale widzisz to wszystko w jakimś krzywym zwierciadle. Idź do dobrego psychoterapeuty, poważnie mówię.

Gość gość
Idź i kup jej ten telefon. Tylko taki sam jak miała a nie inny. Przytul przeproś i powinno być ok. (Chociaż te Twoje zasady... masakra jakaś- ale skoro Ona się na nie godzi... to Wasza sprawa) zaraz Walentynki- dostanie prezent kilka dni wcześniej. Tylko jak kupisz to odrazu jej daj...bo za fajnie nie wyszła ta sytuacja z tym telefonem...

Gość ChG
Dziękuję za ostatnią radę. Dała mi do myślenia i tak zrobiłem. Na razie moja dziewczyna się przeziębiła, ale intak będę próbował przeprosić. Wczoraj uderzyły mnie tu dwa typy wypowiedzi: - jedne to te na mój temat I tu w 99% macie rację. Doprowadziłam kontrolę do przesady, ale u podstaw jest strach o nią. Jest naprawdę wrażliwa. Osoby, które pisały o mnie źle miały rację. -inne to pytania skąd młoda kobieta ma pieniądze. I tu się wściekłem. Dla mojej dziewczyny nie ma słowa sponsor albo już nawet nie chcę pisać co sugerowali niektórzy wobec dziewczyny, której byłem pierwszym chłopakiem. Nie muszę pisać, ale ok. Pracowała w wakacje w Kopenchadze w firmie mojego wujka, który jej nie lubi i fakt, że była tam dwa miesiące to zasługa jej charakteru. We wrześniu pomagała swojej siostrze w tłumaczeniu tekstów medycznych. Oszczędzała. Udało się. Miała telefon, który odebrał jej ktoś taki jak ja. Wszystko co o mnie pisaliście może być prawdą. Sugerowanie, że najlepsza osoba jaką znam, mogłaby dla jakiegokolwiek przedmiotu poświęcić cokolwiek, to jest....

Gość gość
Zaskoczyło mnie to co napisałeś.Każdy chce chronić tych, których kocha, ale sam widzisz, że ohrona i kontrola to nie to samo.

Gość gość
Robisz błąd.Oddała telefon tzn.liczy się z tobą.Jak go przyniesiesz z powrotem w zębach to ona zacznie łamać wszystkie twoje zasady.

Gość gość
Kolego doroślejesz widzę

Gość gość
Dotarło do ciebie, że możesz ją stracić. W sumie to musisz być wrażliwym chłopczykiem perfekcjonistą bardzo mocno skrzywdzonym przez rodzinę.Może ta dziewczyna to szansa na normalność.

Gość gość
To nie są zasady. To jest zwykła zawiść. Bo ktoś jest w czymś lepszy. Typowa reakcja u prostych ludzi. I prostaków tudzież.

Gość gość
Powodzenia autorze. Daj znać jak dasz jej ten telefon. :-)

Gość gość
I co??

Gość gość
Zdechnę!!! Student medycyny pisze "KopenCHadze", zamiast Kopenhadze???:D hahahaha teraz juz wierzycie ze to prowo???! Co za młot, na czymś takim sie wyłożyć:D:D:D

Gość gość
Widać, że kmiot

Gość gość
Chg - Ty jesteś nienormalny.... Ta Twoja dziewczyna prędzej czy później od Ciebie ucieknie .. tfuuu . w życiu z takim kimś bym być nie chciała jak Ty . Zresztą ....już jednego takiego pana miałam . Potem tylko strach przed taką osobą .Potem kłamstwa - i to niepotrzebne !!! bo strach , obwinianie i wgl masakra źle. Jesteś toksyczny . Kapujesz? Toksyczny . Mam nadzieję ,ze pójdziesz po rozum do głowy ,przemyślisz parę spraw. I coś zmienisz z tym . A jeżeli dojdziesz do wniosku ,ze te Twoje zasady Ci pasują , to mam nadzieję ,ze ta dziewczyna od Ciebie odejdzie. Przepraszam że to piszę.

Gość gość
a tak wgl Chg , to racja , Ty masz zachowania typowego socjopaty , dobrze ktoś napisał...weeee !!! Radzę isć do psychologa ... albo do psychiatry.... /;/ I wgl.... z tym oddaniem telefonu. Przecież to jest przemoc emocjonalna !!!!!!Lecz sie