Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona141414

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość Ilona141414

Witam , mam 20 lat , pisze ponieważ nie wiem co myslec , 4 miesiace nie miałam miesiączki , przed planowana miesiaczka około tydzień wcześniej dostałam plamien , trwały one cały czas i miały kolor przeważnie brązowy , jasno brązowy , różowy , a czasami krew ze sluzem . po 4 miesiacach sie skończyły , tydzień pozniej dostałam krwawien , które były 3,5 dnia , wtedy bardzo bolał mnie brzuch . przez te 4 miesiace bardzo schudłam około 8 kg , Często bolały i rwaly mnie jajniki , nie miałam apetytu . bralam pod uwagę ciaze , ale 1 test był negatywny , 2 miał kreseczke ale tylko widoczna pod slonce , więc nie wzięłam jej pod uwage . wybieram się do lekarza , ale boję sie , ze uslysze , że straciłam dziecko , juz minął miesiąc i dostałam miesiączki w planowanym terminie tylko była bardzo krótka . czy mogło to być spowodowane np moim młodym wiekiem czy mogłam naprawdę stracić dzidzie ? :( prosze o odpowiedz normalna , do lekarza sie wybieram za 2 dni .

Gość gość
Było to spowodowane tym że schudłaś.

Gość Ilona141414
Tylko , ze ja zaczęłam chudnac dopiero jakoś po miesiącu jak już nie miałam miesiączki, nawet chwilkę pozniej , jak wyjechała za granice ..

Gość gość
To nie wiem, może stres albo coś Ci jest. Ja ostatnio mam okres co 3-4 miesiące, w sumie nigdy nie miałam regularnie(jestem starsza od Ciebie). Mam PCOS ale mi nie przeszkadza to, nie będę się antykoncepcją truła czy innymi lekami.

Gość gość
Pewnie zaczynają się problemy hormonalne. Pytanie, czym spowodowane? Endometrioza? Może stany rakowe? Bez badania ginekologicznego kup sobie długą sukienkę, może się przyda, jak cię do trumny będą wkładać, bo z twoim podejściem do zdrowia może się przydać.

Gość gość
Po co czekalas 4 miesiace. Jezeli widzisz, ze cos sie dzieje nieprawidlowego to do lekarza idzie sie od razu.