Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak NIE angażować się za szybko w znajomość z facetem???

Polecane posty

Gość gość

Mam problem: za szybko i za mocno angażuję się w znajomości z facetami, jestem strasznie kochliwa. Wynika to chyba z tego, że mam niską samoocenę i zbyt mocno chciałabym być w związku. Przez to, gdy tylko jakiś zwróci na mnie uwagę i rozpocznie znajomość, a przy tym oczywiście podoba mi się, to nie potrafię tego prowadzić na luzie tylko od razu się spinam, wyobrażam nie wiadomo co i jestem za bardzo wylewna, za szybko chcę wszystkiego. Przez to ich straszę i koniec końców ciągle mam złamane serce... Jak sobie z tym problemem poradzić? Jak to zrobić, żeby się NIE angażować?

Gość gość
Niestety,ale jedyna droga to poprzestawiać sobie w głowie i pracować nad poczuciem wartości.

Gość gość
Trzeba było jeszcze szybciej się oświadczyć Jakubie, po paru bzykankach to za wolno, ale tak się ucieszyłeś, że jesteś w " zwiazku" z "ciepłą i dobrą " kobietą a okazała się zupełnie inna, goraca prostaczka:p, ale w sam raz dla ciebie:p

Gość gość
NIE iść szybko z facetem do łóżka. Większość kobiet po seksie się zakochuje niestety, faceci maja lepiej i oddzielaja seks od uczuć więc niej się na bacznosci

Gość gość
Pisac z innymi :D

Gość gość
Psychoterapia

Gość gośćmagnesik
Facet musi sie pierwszy zakochac i wyznac to kobiecie, panietajcie o tym bo odstepstwo od tej normy szybko konczy relacje

Gość gość
Magnesik - zgadzam sie z toba; jesli kobieta pierwsza wyzna i okaze, ze bardzo jej zależy - to jest spalona.

Gość gośćmagnesik
Wlasnie... tak to jest niestety urzadzone, zgodne z natura. Jak on to juz wyzna, mozna, ewentualnie, samej uzyc jakichs wielkich slow, ale tez bez przesady ;)