Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek mniej warty niż zwro

Bezradności samobójstwo

Polecane posty

Gość Człowiek mniej warty niż zwro

Mam 32 lat moje życie to jedna wielka porażka jestem tak mocno zniszczony psychicznie że nie potrafię normalnie funkcjonować. Od 18 roku cpam zaczęło się od marihuany a jest na etapie metamfetaminy. Oprócz tego miałem ojca alkoholika który bił mnie i mamę nie raz musiałem uciekać przednim w koszulce i kapciach w mroźne noce. Odbyłem karę pozbawienia wolności rok czasu co odbiło się bardzo na moim stanie psychicznym przez sądy mam absurdalne długi które rosną i są nie do spłacenia ścigają mnie komornicy nie mam żadnych przyjaciół jestem zupełnie sam nikt mnie nie rozumie to co powiem normalnym ludzią w rozmowie dla niech jest nie normalne straszne. Kiedy próbuje się zabić zawsze ktoś mi przeszkodzi moje życie jest bezcelowe i bezsensowne nie odczuwam radości przyjemność zapomniałem co to śmiech już nie mam w swoim życiu żadnych radosnych przeżyć z dnia na dzień coraz ciężej mi wstać wyjść jeszcze trochę i wogle przestanę wstawać z łuzka czekam na śmierć żeby zasmiac się jej w twarz a nawet ona niechce ze mną rozmawiać zostałem sam każdy dzień mojego życia to ból cierpienie i niżej upaść już nie mogę bo i tak jestem pod liniom gdzie podobnie jest tak zwane dno nie zależy mi na niczym i nawet nie wiem po co to pisze to bez sensu nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Gość gość
Smutne, że tak bardzo siebie ranisz. Nie można nie szanować siebie, bo inni nigdy nie będą ciebie szanować. Musisz poznać swoją prawdziwą wartość, zrozumieć że jesteś dla siebie ważny i NIE RANIĆ SIEBIE!!! Przecież postępując w taki sposób ze sobą (zazywajac narkotyków), tylko wyrzadzasz sobie krzywdę! a nabijasz kasy ludziom zerujacym na czyjeś co słabości i problemach. Pomyśl o tym. Nie jestem w stanie Cie zrozumiec, bo ja nigdy nawet papierosa w ustach nie trzymalam, a też nie miałam w życiu łatwo (tata hazardzista).

Gość gość
wyjedź, zmień otoczenie i zacznij od nowa