Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest gorsze skończyć studia i żyć bez kobiety czy żyć bez studi ale z kobiet

Polecane posty

Gość gość

oba warianty są skrajnie patologiczne i się nie łącza ze sobą albo się człowiek uczy albo bzyka i tyle, niektórzy to godzą ja nie umie godzić zresztą zależy od studiów też duzo. 1 wariant studia skończone brak nadziei na miłość człowiek ma czasem ochotę się zabić przez samotność powoli zaczynam prace która na razie mnie stresuje 2 wariant mogłem isc na budowę do pracy i czasem gdzieś wychodzić i już bym może miał kobietę i kolegów a wiadome jest ze najważniejsze w życiu to przyjaźń i miłość . wnioski ; 24 lata bez kobiety brak dziewic zostały głownie puszczające się i brzydkie ogólnie ja tez wiem że trochę zjechany jestem ale powoli mnie to tak nudzi to zjechanie po prostu już niewierze w to ze się zakocham moja nadzieja umarła. i to jest p********e będę robił to co lubię np ale inni będą bzykać kobiety kobiety;/;/czyli wychodzi na to ze w moim przypadku studia to byłą zła decyzja:(:( eh bez sensu całe zycie s******lone przez szkołe i swoja nie śmiałość teraz to juz nie wejde w żaden związek nie ufam juz kobietom

Gość gość
Fałszywa alternatywa.

Gość gość
czyli jak oba warianty sa złe to miałem się rozpić ??

Gość gość
Studi haha po co ci studia? Czas na poprawna polszczyzne był w podstawówce :D

Gość gość
no wiem wiem nie chciało mi się tego poprawić :):) w sumie kobiety tak maja że oceniają po ogulnicy ale ja się już przyzwyczaił

Gość gość
Od ogulu do szczegulu.

Gość gość
od-do tak przez "u" otwarte ?!

Gość gość
Nie można być zamkniętym.

Gość gość
przyszła kobieta i będzie mi wymowę rozbierać na gramatykę i częśc****erwsze a ja juz tak pewnie ktoś rozebrał eh

Gość gość
Jesli już to bez studiów. No ja nie studiowalam, przez to jestem chyba mniej inteligentna bo bardzo mnie rażą takie błędy.

Gość gość
ogólnie przesrane w sumie straciłem całe życie eh nie chce być samotny a niema tak z kim bo albo kobiety które miały po kilku facetów już albo nic;/trzeba będzie się kiedyś załatwić bo sam ze sobą nie wytrzymie 60 lat

Gość gość
nie studiowałaś i grasz całymi dniami ... albo paznokcie malujesz niby zawód ok ale zero ambicji w tym jakoś niby cos jest ale o czym bym rozmawiał z taka kobieta:(??

Gość gość
im człowiek starszy tym trudniej znajść kobietę niestety prawda. im starszy człowiek tym większa patalogia stoczenie każdej z osobna osoby tym więcej wad ajak człowiek mial te 18 lat czy 16 to praktycznie było lepiej po prostu kobiety niezepsute ja niezepsuty tylko nieśmiały a teraz zostały albo zgwałcone albo których nikt nie chce itp szkoda wymieniać po prostu dużo jest tych wad wraz z przybitymi laty ;/nie wiem co robić nie chce być samotny a nie umie zaakceptować kobiety która z inym się bzykała i twierdzi ze to niebyłą pomyłka;/

Gość gość
Znajsc? Widocznie masz za duże ambicje jeśli chodzi o kobiety...

Gość gość
eh srajść idź sobie do swojego byłego który ma inna pewnie już która będzie kolejna było i będzie was 50 zakochanym w jednym oh i ah!

Gość gość
Haha

Gość gość
to wcale niejest śmieszne wrecz smutne:(

Gość gość
Lepiej bzykać i olać studia. Bez sexu nie miałbym gwarancji że skończę studia. Mój wierny przyjaciel nie wybaczyłby tego. Najwyższa pensja jaką udało mi się zgarnąć to 6tys netto. Może jako magister miałbym więcej ale na co mi to.

Gość gość
eh najlepiej choć to absurdalnie brzmi ale taka prawda tak bym miał może życie ułożone i bym był szczęśliwy po prostu a teraz nie mam już nic to mi tylko nauka zostaje i smutne życie jak flaki z olejem;/ ja na razie zarobie 2600 ale to staż dopiero gdybym 4 tyś zarobił chociaż to też bym może olał magistra ale w firmie tego wymagają eh;/

Gość gość
smutne jest to że wybierając jedna drogę życia straciłem drugą to głównie przez pieniądze popadłem w długi złe decyzje podejmowałem może nie w długi ale auto mi się psuło cały czas po prostu eh szkoda gadać i byłem skwaszony przez ostatnie 2 lata a w samochodzie co tylko mogło to się zepsuło przeklęte niemiecki złom. ale nato nic nie poradzimy co było to sie nie odstanie dziewczyna wybrała inego auto zostało jeszcze kiedyś sie obronić a potem nie wiem co dalej w sumie dobze byłoby isć na magistra ale kurde dla mnie jest duzo bardziej ważniejsza miłość :(: