Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do chłopaków co byście zrobili gdyby okazało się, że

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna która wam się mega podoba okazałoby się, że te piekne długie włosy ma doczepiane, rzęsy też itp. Jaka byłaby wasza reakcja gdybyście się dowiedzili, że to wszytsko co dodaje jej uroku ma sztuczne?

Gość gość
Kupilbym wibrator, pokazał i powiedział, że mój penis też był sztuczny.

Gość gość
Czyli zakochałeś się w rzęsach i włosach dziewczyny takiego buca to jeszcze nie spotkałem. Chłopczyku skoncz 12 lat to pogadamy. Albo ci sie podoba dziewczyna mimo doczepianych rzes i wlosow albo sobie znajdz inna proste.

Gość gość
Tu autorka jestem kobietą, mam koleżanke z doczepianymi włosami na klpsy, i z doklejanymi rzesami. Dziewczyna ma powodzenie, ale właśnie co w momencie gdyby ci kolesie dowiedzieli się, że to wszystko doczepiane i ona to an noc zdajmuje. Zastanawia mnie jaka by była reakcja tych wszytskich którzy na nią lecą. Ja tam osobiscie nic do niej nie mam, chce to niech sobie doczepia tylko co w momencie zbliżenia itp.

Gość gość
Sama kiedys chciałam sobie doczepić włosy na klipsy i rzęsy, ale stwierdziłam że to bez sensu bo przecież poznałabym jakiegos chłopaka on by np, włozył swoje rece w moje włosy dla przykładu przy pocałunku a tam zonk, jakie spinki itp.

Gość gość
Myślisz że oni są aż tak tepi i nie widzą co mamy dopicowane a co nie? Haha no na pewno.

Gość gość
Wlasnie mysle ze nie, a skad to wiem a no stad, że mi sie zwierzają, ze jest mega laską, że ma takie piekne włosy i rzęsy itp. ja im nic nie mówię no bo po co.

Gość gość
Ja bardzo chętnie bym taką brał. Niech odpina na noc, ale niech dla mnie do łóżka będzie mega sexi. Oczywiście jak ma do tego fajny charakter.

Gość gość
Ehehehe zakoc***a sie w doklejonej rzesie

Gość gość
Faceci niestety nie widzą takiej sztuczności dopóki nie zwróci się im uwagi i sądzę, że gdyby się dowiedzieli, że to co im się tak podoba nie jest prawdziwe to już przestałoby im się tak podobać. Może fajnie się patrzy, ale żeby być ze sztuczną lalą to chyba żaden by nie chciał

Gość gość
no mówią na nią ogólenie ludzie plastikowa, albo ze zrobiona

Gość gość
Kiedyś wyrwałem fajną dziewczynę jesteśmy u mnie już robi się gorąco a ona włosy ściąga "bo ma doczepiane" i jej zniszczę osłupiałem coś jej odruchowo powiedziałem nie wiem co ale coś niefajnego (odruchowo! nie zdążyłem pomyśleć :) ) Wściekła się i wyszła. Wtedy żałowałem bo sex był już murowany ale teraz mam fajną historyjkę do opowiadania :) :)

Gość gość
Serio i nie zraziło cię to do niej, nie odechciało ci się z nią seksu itpnie nabrałeś obrzydzenia?