Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaŻonaElona

Nakręciliście mnie na Elonika mocno

Polecane posty

Gość gość
Zdradzić ci sekret? I tak nie z*****asz xD iks de bekson. Żałosny wypierdku (alter ego). Haha. Spadam stąd, bo potrzeby nauki są ważniejsze dzisiaj. Ja nikogo wyrywać nie muszę, bo nie traktuje facetów jak chwasty. Oczywiście oprócz ciebie, ty jesteś w moich oczach niczym. Nawet wesz miała więcej mojego szacunku niż twoja śmieszna osoba. Elonik haha. Dobranoc.

Gość PrzyszłaŻonaElona
Gość dziś Narcyzm zarzuca mi kobieta, która uważa się za podobną jednocześnie do kilku ładnych i znanych kobiet. Rili? X No bo jestem ładna xD A podobieństwo nie oznacza automatycznie tego samego poziomu urody (niestety). Nie mówię, że jestem równie atrakcyjna jak one, bo nie. Zresztą dopuszczając się czynów, jakich się dopuszczasz, dziwię się, że w ogóle ośmielasz się krytykować kogokolwiek poza zabójcami i gwałcicielami, bo od tych faktycznie jesteś lepsza...Jeszcze.

Gość gość
gość dziś Zdradzić ci sekret? I tak nie z*****asz xD iks de bekson. Żałosny wypierdku (alter ego). Haha. Spadam stąd, bo potrzeby nauki są ważniejsze dzisiaj. Ja nikogo wyrywać nie muszę, bo nie traktuje facetów jak chwasty. Oczywiście oprócz ciebie, ty jesteś w moich oczach niczym. Nawet wesz miała więcej mojego szacunku niż twoja śmieszna osoba. Elonik haha. Dobranoc. X To się okaże XD

Gość gość
gość dziś Zdradzić ci sekret? I tak nie z*****asz xD iks de bekson. Żałosny wypierdku (alter ego). Haha. Spadam stąd, bo potrzeby nauki są ważniejsze dzisiaj. Ja nikogo wyrywać nie muszę, bo nie traktuje facetów jak chwasty. Oczywiście oprócz ciebie, ty jesteś w moich oczach niczym. Nawet wesz miała więcej mojego szacunku niż twoja śmieszna osoba. Elonik haha. Dobranoc. X Istny ideał z ciebie Wieczorno XD Stalkujta wszyscy i gnębta innych i zazdroścta XD Będziecie KIMŚ XD

Gość gość
Nawet nie pretenduje do tego by nim być. I nigdy nie będę. Jestem z***biscie nieidealna i może cię zaskocze ale to uwielbiam. Co niestety dla ciebie nie oznacza że jestem twoją ulubiona konserwa czyli pasztetem :D

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Nawet nie pretenduje do tego by nim być. I nigdy nie będę. Jestem z***biscie nieidealna i może cię zaskocze ale to uwielbiam. Co niestety dla ciebie nie oznacza że jestem twoją ulubiona konserwa czyli pasztetem smiech.gif X Wieczorno. Twój wygląd to kwestia absolutnie drugorzędna przy tym, jak obrzydliwie postępujesz. Nawet nie chodzi o sam stalking, bo ten byłby nawet zabawny. Wierz mi jednak, że gdybym kiedykolwiek zeszła do poziomu gnębienia kogoś przez pomawianie o bycie ofiarą pedofilii czy choroby psychicznej (co samo w sobie jest oksymoronem, bo dla każdej niespaczonej osoby to nie jest powód do wstydu i wszystkim ofiarom współczuję), to nie tyle nie spojrzałabym sobie w lustro, ile bym się odstrzeliła dla dobra tej planety. Niekoniecznie na Marsa :D Skontaktuj się z Elonem dla dobra świata 🖐️