Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlać do upadłego

W Polsce trzeba być alkoholikiem i chlać do oporu

Polecane posty

Gość chlać do upadłego

innaczej absurdy tego kraju doprowadzają ludzi do emigracji, bo JAK koorfa można zarabiać 2500 netto i płacić 5zł za LITR paliwa

no bo polacy to pijacy i lubią chlać i umiaru nie znaju

Gość gość
to co robi twój tata to jeszcze nie odzwierciedlenie całego kraju śmieciu

Gość gość
No proszę a ja piję raz w miesiącu szklankę whiskey. Jestem degustatorem :) A poza tym wyjeżdżam na Czechy, tam mają mi do zaoferowania więcej niż tutaj.

Gość gość
bo w czechach więcej płacą męskim d****** takim jak ty 🖐️

Gość gość
trzeba zarabiać 10tyś w tym durnym kraju z takimi cenami, ale 10 koła + to ma 3-5% społeczeństwa max, reszta bida z nędzą

Gość gość
01;38 Twoje dywagacje mam za nic, ułomie. W Czechach lepsze warunki i lepsze wynagrodzenie, a ty siedź tu, łajdaku i wylewaj swe gorzkie żale. ;*

Gość gość
póki co to ty tu wylewasz swoje żale nieudaczniku, a jak w końcu stąd wyp/ie/rdolisz to zobaczysz tępaku że to co ci się w życiu nie podoba nie jest tylko winą kraju w którym mieszkasz

Gość gość
a czyja kurfa wina? dlaczego hooja płacą a ceny są WIĘKSZE niż na zachodzie?? kopanie dziury powinno być identycznie opłacane w każdym kraju, nas ( i wiele innych krajów ) po prostu OKRADAJĄ

Gość proporcja niewolnicza
aby jeden żył dobrze i w dostatku to musi okraść i w hooja zrobić 100 biedaków

Gość gość
czego np ceny są większe niż na tym twoim mitycznym "zachodzie" ?

Gość gość
Polska to jeden z najlepszych do życia krajów, tylko jacyś totalni przegrańcy życiowi próbują zwalać winę za swoją nieudolność na kraj :o

Gość mieszkasz z matką wiemy
gość dziś wszystko kur/wa, ty na ulice nie wychodzisz do hooja?

Gość gość
gość dziś większość produktów poza podstawami droższa w PL, tylko usługi są tańsze w PL, energia w PL droga jak hooj, wiele importowanych produktów

Gość gość
bez chlania ten naród nie da rady, chlają i modlą się od Mieszka I

Gość gość
Za pół roku napiszę jak to mi się nie powodzi w Czechach, zarabiając 24tys koron miesięcznie na opłaty i jedzenie dając 6tys a 18tys będę rozwalał na co mi się podoba. Jestem nieudacznikiem bo wyjeżdżam z kraju? Jadę tam samochodem na własne mieszkanie, do dobrze płatnej pracy więc chyba jednak się troszkę ustawiłem co? ;)

Gość gość
Przecież tak robicie nie żadna nowość

Gość gość
W Polsce jest bida z nędzą, jedzenie i wszystko inne drożeje, ale alkohol jest tani. I jest to celowa robota, by rozwalić społeczeństwo, które stoi na zbyt niskim poziomie kultury i świadomości, by zdołać się obronić. Trudno. Pocieszenie takie, że na idiotach da się nieźle zarobić ;]

Gość gość
A tak na marginesie co do tego smogu, kumpel wczoraj postawił yagermaistera przed moim wyjazdem, była fajna pogoda i tak z 5 godzin byliśmy w plenerze, tak od północy do 5 rano. Jak wstałem o 10 rano, to do teraz smarkam krwią, kaszle, płuca boją jam diabli. A przecież byłem tylko na zewnątrz, do czego ten świat zmierza, ze możesz udusić się powietrzem, które powinno pozwalać żyć. Na przełomie 200tys lat, jakość powietrza diametralnie się zmieniła. Tlenu jest dużo mnie niż było kiedyś na tej planecie, jak było więcej tlenu, to wszytko rosło większe, rośliny, ludzie, vzy niegdyś dinozaury, i żyli długo i szczęśliwie. A teraz, ostrzegają przez wyjściem z własnego domu, bo możesz się udusić POWIETRZEM! Ku*wa! Czy nie widzicie, że coś tu jest nie tak?

Gość gość
ale wy durne świnie sami się trujecie tym gòwnem przecież

Gość gość
na siłe chcą kopalnie utrzymać i palić węglem