Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dleczego nikt mnie nie kocha kiedy to proste

Polecane posty

Gość gość

Dbam o siebie, sylwetke, ubrania, ladnie pachne, mam wyczucie stylu i jestem zazwyczaj mila. Lubie pozartowac. Dbam o finanse, dbam o dom, dbam o przyjaciol, a mimo to nikt mnie nie chce kochac.

Gość gość
ja chce kochać faceta który nosi łancuszek i kilka niebanalnych bransoletek jak mnie to jaraaaaa

Gość gość
Bransoletek?

Dnia 6.02.2018 o 20:34, Gość gość napisał:

Dbam o siebie, sylwetke, ubrania, ladnie pachne, mam wyczucie stylu i jestem zazwyczaj mila. Lubie pozartowac. Dbam o finanse, dbam o dom, dbam o przyjaciol, a mimo to nikt mnie nie chce kochac.

twój problem to samolubność, wszystko JA, JA, JA......, jak JA ... to pachną fiołki, jak JA się ubiore to muchy padają, jak JA mam fajną dvpe to wszyscy faceci powinni padać do stóp.

Jesteś chora psychicznie. Choroba XXI wieku. Wszystko naj i dalej nikt jej nie chce, jak to możliwe.... niesłychane

Gość gosc

a jak to dbanie o innych sie objawia, bo mnie tez malo osob uwielbia, ale wiem z jakiego powodu. Malo gadam, malo daje od siebie, malo sie troszcze, zajmuje sie glownie soba... nie oczekuje wiec jakichs cieplejszych uczuc.