Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna po 40 roku życia traci atrakcyjność

Polecane posty

Gość gość

Mężczyźni w Polsce myślą że całe życie będą atrakcyjne...Niestety tak to nie wygląda:(Gdzie Kobieta +30 traci młodość i witalność tam +40 latek atrakcyjność i możliwości ... Niestety nie oszukując siebie dobrym wiekiem dla młodych kobiet jest 20-29 lat a dla mężczyzn 30-39 lat ... Lecz kobieta zamiast być ''młodzinką'' staję się kobiecą i silną kobietą,oczywiście w wielu przypadkach zamiast tego zostaję starą panną bez sił witalnych lecz są w niej pokłady energii ... a Panowie?Panowie więdną gorzej niż kobiety,wiszą im brzuchy,zęby się psują,nie kiedy przeżywają drugą młodość która koniec końców jest dla nich nie realna i wygląda to obrzydliwie ... mężczyzna po 40 roku życia nadaję się tylko do zaspokajania kobiet , jego plemniki robią się gorszej jakości i tak w ogóle to bierzcie 30 latków dziewczyny

Gość gość
oni myślą a goowno z tego jest,mezczyzna najlepiej wyglada jak ma wlasnie 25-40 lat a później to się flaki z niego robią , wiem bo mam męża

Gość gość
Mężczyzna po 30 traci na atrakcyjności

Gość gość
Mężczyzna najlepiej wygląda w wieku 20-30

Gość gość
Nie zgadzam się ! no niestety ale facet lat 40 to jest już stary i nudny cap 20-30 lat jak ktos wyżej napisał. Nie to co kobieta. Kobieta 35 jeszcze dla niejednego to szprycha. A powiem Wam że właśnie dużo młodych po dwadzieścia pare lat prędzej poleci na 30stkę niż rówieśniczkę. I ja to popieram, tak powinno być - związek młodszy on, starsza ona. I gitara.

Gość gość
Kobiety jeszcze się trzymają bo o siebie dbają a mężczyźni szkoda gadać

Gość gość
Facet jak ma 35 lat to już mu jaja wiszą :-/

Gość gość
No niestety wiszą, robią się sino bordowe i powoli zaczynają sie o kolana obijać. :O I ten nieświeży oddech zepsutych zębów z gęby :O

Gość gość
Z wiekiem członek się kurczy :(

Gość gość
Mężczyzna jak ma wiek 25-35 powinien właśnie korzystać!!!!Już przed 40 robią się zmarszczki i inne obrzydliwe rzeczy na ich ciele.A oni traktują kobiety rzeczowo i myślą o młodych 17-25 latkach podczas gdy sami starzeją się i robią jeszcze gorsi niż ich rówieśniczki :( Także panowie nie jesteście ani trochę lepsi

Gość 20letniaona
gość dziś Takie oszukiwanie siebie wam coś daje? smiech.gif Ciekawe dlaczego spotkać nastolatkę z facetem po pięćdziesiątce jest banalnie łatwo, za to odwrotne zjawisko praktycznie się nie zdarza. smiech.gif xxx Fantazja cię poniosła :) Żadna 15-20 latka nie chodzi z 45-55 latkami więc nie ciśnij kłamstw poza tym kobieta lepiej się trzyma a na was dziewczyny lecą bo macie hajs ale jesteście obleśni i pomarszczeni fuj wolę 30 latka niż starego 45 latka

Gość gość
ale ty zacofana!!!aaaa !!!!!!!aa!!!!!aa!!!!!!!aaaaaaaa i bęc

Gość Miła2000
Dziewczyny są z Panami po 40 z jednego powodu - kasy Z miłości to małe przypadki są,wiem bo mam ledwo 18 lat i koleżanki z którymi gadam,nam wcale nie podobają się 40 latkowie a fuj :( my,nastolatki wolimy starszych o 5-10 lat góra i zgadzam się do faktu że po 40 ci starsi faceci przestają być atrakcyjni...w Polsce facet ma 37 lat i już przestaje być ładny...jedyne co kręci młodziutkie dziewczyny 17-26 lat w takich facetach to tylko jaki jest w seksie,ale mordy i brzuchy mają obleśne ci starsi faceci :(

Gość gość
mam 23 lata jestem bardzo mloda i moim zdaniem mezczyznom dojrzalosc sprzyja do 45 roku zycia bo pozniej to sie do niczego taki piernik nie nadaje takie moje zdanie a i 40 lat to za duzo ja wole 35 latka

Gość Ola ma kota
co za bzdury! wiek nie ma tu nic do atrakcyjności

Gość gość
ale bzdura zobacz na youtube np: film o stallone od 1 do 70 lat lub o Van Damme. Ale faktycznie sporo chłopów wygląda jak kaleki z bebnami i łysą pała hehehe.

Gość głupie baby
baby są głupie jak są młode, a jak są starsze też są głupie, w sumie to cały czas są głupie

Gość Nicoletta1998
Mężczyźni mówią o kobietach per dziewczynach jak o autach , a prawda jest taka że po skończeniu 40 lat jesteście brzydcy i do niczego potrzebni,przekwitacie jak kobiety tylko one trochę wcześniej...Żaden dojrzały amant by mnie nie ujął nawet ten niby ''przystojny''.Wolę 32 latka niż 42 latka zdecydowanie!Starzy pomarszczeni obleśni 42 latkowie mnie nie kręcą

Gość Nicoletta1998
głupie baby dziś baby są głupie jak są młode, a jak są starsze też są głupie, w sumie to cały czas są głupie XXX Wy jesteście tępakami i głupcami.Myślicie że jak mówicie o kobietach jak o autach to jest dobrze?Mam 20 lat i w życiu bym nie umówiła się z 42 latkiem pfuu pluje na nich :) Już nie raz mnie zaczepiali myśląc że ciągle będą młodzi ale niestety tak nie jest bo już mając 40 lat są obleśni

Gość gość
Jedynie co się znają na babach to muslimy,ci wiedzą gdzie ich miejsce i jak je traktować :D

Gość gość
każdy wał co tak myśli z trudem będzie akceptował własne zmiany a to już tuż tuż a p***************e nie jest najwazniejsze a wy jak te psiny jeno o kiełbasie pacanyYYYYY

Gość gość
gość dziś Jedynie co się znają na babach to muslimy,ci wiedzą gdzie ich miejsce i jak je traktować smiech.gif xxx Jesteś chory psychicznie pisząc takie rzeczy idź się zabij psycholu szowinisto

Gość odtyłumars
20 latki to głupie kozy jeszcze i łatwo taką zakręcić do wyra nawet jak ma się 40 lat . Jak byłem ostatnio w pl to podchodziły do mnie takie kozy i flirtowały ,ich pierwszy tekst to masz ognia? lub poczęstujesz papierosem? itd .W sumie czemu nie zaciągać takich kóz do wyra.:)

Gość gość
gość dziś Jedynie co się znają na babach to muslimy,ci wiedzą gdzie ich miejsce i jak je traktować smiech.gif xxx Jakim śmieciem trzeba być żeby tak pisać?Prawda Pana boli?Niech Pan lepiej nie ma dzieci bo takich świrów nie brakuje jak Pan!Mężczyzna po 40 to starszy facet i nie da się oszukać biologii niestety najlepszy wiek dla faceta to 30 lat i nawet w badaniach i opiniach kobiet tak pisze

Gość gość
Sram na małolatki bo mają jeszcze mordy pryszczte.

Gość Nicoletta1998
odtyłumars dziś 20 latki to głupie kozy jeszcze i łatwo taką zakręcić do wyra nawet jak ma się 40 lat . Jak byłem ostatnio w pl to podchodziły do mnie takie kozy i flirtowały ,ich pierwszy tekst to masz ognia? lub poczęstujesz papierosem? itd .W sumie czemu nie zaciągać takich kóz do wyra.usmiech.gif XXX To że z tobą rozmawiały i prosiły o ognia nie znaczy że cię podrywały,po prostu chciały papierosa więc czym się szczycisz?

Gość gość
Baby po 30tce się już sypią! Widać ze muslimy was ugryzły,a jednak nie jedna Polka slini się jak widzi takiego sinego OBCOKRAJOWCA :D Zresztą nie trzeba długo szukać, wystarczy przejrzeć portale społecznościowe :D

Gość odtyłumars
a co? mam napisać co działo się później? napisałem tyle ile uważałem. ciągneła mi loda w kiblu w centrum handlowym hehe. A wiesz za co ? za spodnie z przceny hahaha .

Gość Nicoletta1998
odtyłumars dziś a co? mam napisać co działo się później? napisałem tyle ile uważałem. ciągneła mi loda w kiblu w centrum handlowym hehe. A wiesz za co ? za spodnie z przceny hahaha . XXX Ale bajki ciśniesz haha :D Teraz to można mieć sposnora a nie ... Niezła bajeczka pozdrawiam :)

Gość odtyłumars
hahaha w d***e mam co sobie myslisz hahaha i tak dalej . Tak więc gadaj zdrów -owa. Swoje wiem i tyle. nawet wiem,ze moglbym cie zapiac w trzy otwory ,gdybym tylko chciał :) ale religijnych dewotek nie ruszam bo smierdza trupim jadem swojego pana pokrako :)