cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Chcesz weryfikować rozmiar przy pomocy zdjęcia w necie? Da się to zrobić. Leżak ogarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Jakoś xD miłość jest ślepa, wiem xD Jak mi zapłacisz za nią to zrobię. Ale ciebie nawet nie stać na fryzjera dla żony dlatego ma odrosty na pół łba, więc z czym do ludzi ja się pytam. Idź jej zasadź porcję białka odmładzającego, kawalerze. Ją stać kiedy chce, daje ponad 200 czy 300 zeta u fryzjera. Nie myśl ja jestem bankomatem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Chcesz weryfikować rozmiar przy pomocy zdjęcia w necie? Czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gay FM napisał: Tym razem Bicu ma rację. Rację, że macie podobne urojenia na temat mojej figury. Tak. Której nikt tu nie widział przenigdy. Oprócz salowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przemierzam kafeterię na latającym dywanie achh. Jestem tego warta tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Zaufany Partner napisał: Tu wszyscy kłamią. Kłamiesz, że pijesz piwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ją stać kiedy chce, daje ponad 200 czy 300 zeta u fryzjera. Nie myśl ja jestem bankomatem. Jak masz paniom to harujesz na niom. Ty nie harujesz boś żyd, więc i nie masz żadnej pani tylko chłopkę pospolitom. No to jest oczywiste, że jaki mąż hojny taka żona pachnonca, a nie śmierdzonca pampersem zgniłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gay FM napisał: tutaj nie ale na kowbo widziało wielu To tak jak z obajwieniami maryjnymi. Wielu widziało, ale dowodów brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zaufany Partner napisał: Czemu nie? Bo sztuczna inteligencja potrafi zrobić coś z niczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: Pjoter przecież to pół twojej renty Niewiem ile, ale moja mnie nie traktuje jak bankomat, sama też robi wkład dom w życie tak jak ja. Nie jakieś podręczne ktòrym robić niechce i siedzą w domu grubieją piszą na kafe i szukają księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ty też masz omamy związane z moją figurą. Nie dziwię się zasadniczo. Jesteś taki chudy jak na zdjęciach, które tu latały przez lata. Istna kruszynka. Zazdro figury i myślę że Pudzian też może miejscami zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niewiem ile, ale moja mnie nie traktuje jak bankomat, sama też robi wkład dom w życie tak jak ja. Nie jakieś podręczne ktòrym robić niechce i siedzą w domu grubieją piszą na kafe i szukają księcia Podręczna nie szuka księcia bo książę już ją znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Zazdro figury i myślę że Pudzian też może miejscami zazdrościć Tobie na pewno. Zwłaszcza pokaźnych piersi. Sam se możesz macać, udając, że to kobiece. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Kłamiesz, że pijesz piwo? Trudne pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Kolejny puchacz wyciągnięty z pawlacza z roku 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Podręczna nie szuka księcia bo książę już ją znalazł. Wiesz niektóre są brzydkie nie będą podręcznymi? Naprzykład jak są dwie siostry jedna se znalazła sponsora do leżenia druga nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Czy do takiej ilości kont prowadzi się jakiś specjalny kajet z zakładkami oddzielającymi alfabetycznie nazwy oraz lata powstania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Podręczna nie szuka księcia bo książę już ją znalazł. ten zmyślony co tylko siedzi w biurze i pracuje na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Tobie na pewno. Zwłaszcza pokaźnych piersi. Sam se możesz macać, udając, że to kobiece. Jak się nie ma żadnych piersi to można zazdrościć jakichkolwiek 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Dzięki owsik za pierwszego lajka mój psychofanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiesz niektóre są brzydkie nie będą podręcznymi? Naprzykład jak są dwie siostry jedna se znalazła sponsora do leżenia druga nie może. Nie rozumiem tego przekazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Jak się nie ma żadnych piersi to można zazdrościć jakichkolwiek 🥱 Mhm. Zwłaszcza mężczyźnie, któremu tłuszcz się z mięśniami notorycznie myli. Na tej słoninie owsik by cały wok kartofli nasmażył. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: Nie rozumiem tego przekazu. Myślę kobiety co mają siostrę dobrze to rozumieją. Jedna znajdzie męża na pstryknięcie palcem , druga może dwoić troić i koopę zrobić i nic. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: ten zmyślony co tylko siedzi w biurze i pracuje na nią A to ważne, że zmyślony? Ważne, że kasa się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Podręczna nie szuka księcia bo książę już ją znalazł. Nie tak, podręczna już wybrała i musiał się zgodzić, tak ja to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie rozumiem tego przekazu. Ogór ci opowiada bajkę o kopciuszku. Tylko jedna usidliła księcia, złe/brzydkie siostry zostały na lodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Dzięki owsik za pierwszego lajka mój psychofanie Wieczorna jeszcze trochę i mi się oddasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie rozumiem tego przekazu. Druga nie może, bo brzydka była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ogór ci opowiada bajkę o kopciuszku. Tylko jedna usidliła księcia, złe/brzydkie siostry zostały na lodzie. Bo mają wielkie stopy i temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ogór ci opowiada bajkę o kopciuszku. Tylko jedna usidliła księcia, złe/brzydkie siostry zostały na lodzie. O tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach